Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Cine a vorbit despre kilogramele ei

Diana Belbita
Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Cine a vorbit despre kilogramele ei

In Republica Dominicana, “printesa razboinica” de la Exatlon a luat in greutate

 

Diana Belbita, motivul surprinzator pentru care s-a ingrasat la Exatlon! O fosta concurenta a spus tot

Probele grele de la Exatlon si lipsa hranei au avut efecte mari asupra concurentilor de la Exatlon! Fie ca vorbim  despre “faimosi”, fie ca vorbim despre “razboinici”, toti au dat jos kilograme serioase in aceasta perioada!

In mod surprinzator insa, una dintre competitoare, este vorba despre Diana Belbita, i-a socat pe telespectatori cu formele ei mai rubensiene decat in trecut! Care sa fie cauza, in conditiile in care, ea nu primeste mai multa mancare decat

ceilalti colegi si nici nu duce vreo viata de regina in…”cotet”! 

 

 

 

Diana Belbita, motivul surprinzator pentru care s-a ingrasat la Exatlon! Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Misterul kilogramelor “printesei razboinice” a fost rispit chiar de o fosta concurenta la competitia din Republica Dominicana! Intoarsa in tara, Mariana a explicat de ce a ajuns frumoasa luptatoare intr-o asemenea situatie.

“Belbi are un alt metabolism, in plus, este diferita de fetele de la Exatlon! Ea nu s-a ingrasat din cauza mancarii, nici pomeneala, ci a ajuns sa aiba corpul asta pentru ca doarme foarte mult! Se odihneste bine si ii prieste”, a spus “razboinica”.

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Transformarea uluitoare a lui Andrei Stoica, la 3 saptamani dupa Exatlon. Cum arata acum: "Va anunt ca..."

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Adevaratul motiv al eliminarii Dianei Bulimar de la Exatlon. De ce a ramas Oltin? Povestea din spatele televizorului

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies