Motiv de bucurie la „Survivor România”! Cezar Juratoni de la „Faimoși” și-a cerut iubita de soție!


Cezar Juratoni, concurent în echipa „Faimoșilor” la „Survivor România”, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, direct din Republica Dominicană.


In articol:

„Survivor România” este unul dintre reality show-urile care își încearcă participanții la maximum. Uzura psihică, lipsa alimentației corespunzătoare, precum și dificultatea jocurilor, sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la numeroasele conflicte izbucnite în ambele tabere, cea a „Faimoșilor” și cea a „Războinicilor”. Cu toate acestea, se pare că în mijlocul greutăților, unii participanți își găsesc sau, mai bine zis, își construiesc și motive de mucurie. Cezar Juratoni, din echipa „Faimoșilor” și-a cerut iubita în căsătorie, chiar din Republica Dominicană.

Citeste si: Andrei Duban, în lacrimi din cauza soției sale, Grațiela Duban. „Iau un avion militar și vin în Dominicană!”

Cezar Juratoni a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

Cezar Juratoni, „Faimosul” de la ”Survivor România”, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, chiar din Republica Domincană. Mai mult decât atât, boxerul a explicat că imediat cum revine în România, îi va cumpăra iubitei sale inelul de logodnă, inel prin care își dorește să îi jure acesteia credință și iubiră veșnică.

cezar juratoni, survivor românia, faimoși, căsătorie, republica dominicană
cezar juratoni, survivor românia, faimoși, căsătorie, republica dominicană

Citeste si: Motivul surprinzător pentru care Andrei de la Survivor România nu a dormit cu iubita lui Karina în aceeași cameră! Cei doi s-au evitat după ce au câștigat vila pe traseu

„M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, i-a mărturisit Cezar Juratoni lui Mihai Onicaș.

Cine este iubita lui Cezar Juratoni de la „Survivor România”?

Tatiana, iubita lui cezar Juratoni, este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de deșteaptă. Femeia care i-a luat mințile „Faimosului” a absolvit Universitatea București, Facultatea Administrarea Afacerilor și locuiește de ani buni în Capitală. De asemenea, cariera Tatianei este în plină ascensiune. Cezar Juratoni și Tatiana trăiesc o poveste frumoasă de dragoste încă din anul 2013, iar Tatiana îl așteaptă acum pe Cezar, care a dezvăluit că o va cere în căsătorie.

Citeste si: Gratiela Duban, eliminata din competitia “Survivor Romania”. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii


Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Duban, în lacrimi din cauza soției sale, Grațiela Duban. „Iau un avion militar și vin în Dominicană!”

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Gratiela Duban, eliminata din competitia “Survivor Romania”. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii

SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare. Acuzatii grave in echipa Faimosilor

Nervi intinsi la maximum la „Survivor Romania”! In aceasta seara, inca o eliminare din echipa Faimosilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri