Andrei Duban, în lacrimi din cauza soției sale, Grațiela Duban. „Iau un avion militar și vin în Dominicană!”


După eliminarea de la Survivor România, Andrei Duban a pus-o pe Grațiela Duban, soția sa, să jure că nu mai pleacă de lângă el.


In articol:

Deși își dorea ca Grațiela Duban să rămână în competiția „Survivor România”, pentru că știa cât își dorește să fie câștigătoare, Andrei Duban nu și-a putut ascunde bucuria când a auzit că aceasta a fost eliminată. Cu lacrimi în ochi, a vorbit cu și despre soția lui, iar celebrul actor Andrei Duban, a pus-o pe Grațiela să jure că nu vor mai sta niciodată despărțiți o perioadă atât de lungă.

Citeste si: Gratiela Duban, eliminata din competitia “Survivor Romania”. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii

Mai mult decât atât, actorul i-a făcut o declarație de dragoste și i-a promis că dacă nu vine mai repede acasă, va face tot posibilul să meargă în Republica Dominicană, acolo unde se află Grațiela Duban.

Primul lucru pe care ți-l cer este să juri că nu să mai stăm niciodată atâta timp despărțiți, niciodată, indiferent de proiectele care ni se vor propune vreodată. Două luni parcă au fost o eternitate. Te iubesc enorm, viața mea. Vino acasă mai repede, eu și Armin te așteptăm cu brațele deschise. Dacă nu iei avionul de acolo, iau eu un avion militar și vin în Dominicană,” i-a spus Andrei Duban, având lacrimi în ochi.

andrei duban, grațiela duban, survivor românia, eliminare survivor, andrei duban și grațiela
andrei duban, grațiela duban, survivor românia, eliminare survivor, andrei duban și grațiela

Grațiela Duban a fost eliminată de la „Survivor România”

Citeste si: Clasament-surpriză la Survivor! Faimoasa Emy, mai bună decât Andrei! Grațiela, cifre mai bune decât Asiana

 „Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisa să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte, mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrebare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul” a mărturisit Grațiela Duban, până să afle deznodământul.

Deși a câștigat lupta cu Andi, după ce publicul a decis să-l trimită mai departe pe Ghiță, prietenul Grațielei, actrița a fost nevoită să plece din competiție. La eliminare, a ajuns propusă de către coechipierii săi, după ce a avut un conflict cu Elena Asiana și Sonny Flame.

 ”O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțiile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi ți n strâns-strâns în brațe copilul și soțul” a povestit actrița, în urma eliminării.

Citeste si: Grațiela Duban, mesaj cu ochii în lacrimi pentru soțul său: „Aș vrea să vorbesc cu Andrei...”


Citește și:

Gratiela Duban, eliminata din competitia “Survivor Romania”. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii

Grațiela Duban, mesaj cu ochii în lacrimi pentru soțul său: „Aș vrea să vorbesc cu Andrei...”

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Cum s-au cunoscut Grațiela cu Andrei Duban? Faimoasa de la Survivor a fost ”Crăiasa basmelor” la postul lui Mihai Gâdea

Adelin de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că a desfigurat-o pe Ștefania: „Știi ce se întâmplă când nu riști?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri