Cum s-au cunoscut Grațiela cu Andrei Duban? Faimoasa de la Survivor a fost ”Crăiasa basmelor” la postul lui Mihai Gâdea


Grațiela Duban este revelația show-ului Survivor România 2020, însă puțină lume își mai amintește care au fost primii ei pași în televiziune.

Grațiela Teohari (pe numele de fată) a ajuns cunoscută publicului mai mult datorită soțului ei, celebrul Andrei Duban. Cei mici o mai știu însă și de la teatru, ea fiind actor la ”Ion Creangă”. Există însă și câțiva ”nostalgici” care își amintesc de primul job în televiziune al Grațielei, pe vremea când aceasta abia trecuse de 20 de ani.

Blondă, sexy, cu figură de copil, Grațiela a fost aleasă să prezinte emisiunea ”Crăiasa basmelor” la Antena 2, pe vremea când respectivul canal nu era 100% de știri. Emisiunea era destinată copiilor și a stat pe post câțiva ani. Atunci ”a pus ochii” pe ea și Andrei Duban, cel care ulterior i-a devenit soț.

Citeste si: Graţiela Duban, tristă la nunta ei! Buchetul de mireasă a avut o eşarfă neagră în semn de doliu pentru mama ei!

”Suntem fericiți împreună și ne completăm perfect.

Andrei m-a cerut deja de nevastă la malul marii. A fost un moment extrem de frumos.(...) Eu gătesc, spăl, iar Andrei spală vasele și duce gunoiul în fiecare dimineață. Bineînțeles, mă ajută la curățenie”, povestea ”Crăiasa basmelor” în 2010.

Grațiela Duban a absolvit facultatea de actorie și s-a angajat mai întâi la Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște, după care a venit la București și a intrat în echipa de la Teatrul ”Ion Creangă”.

Ea a apărut în mai multe spoturi publicitate dar și în producții de lung-metraj precum: ”La bani, la cap, la oase”, ”Cafea foarte dulce” sau ”Rămâi cu mine”. În prezent, ea poate fi văzută la Survivor România 2020, în echipa Faimoșilor, de joi până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Grațiela Duban, în hohote de plâns la Survivor România! Nu s-a mai putut abține: „Nu te aud”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cum se epilează concurentele de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri