SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare. Acuzatii grave in echipa Faimosilor

SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare
SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare

Consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimosii i-au nominalizat pentru eliminare pe Gratiela Duban si Ghita Balmus, cei doi fiind acum la ”mana” publicului.

Doua meciuri pentru eliminare, castigate la scor record de Echipa Razboinicilor, 10-0, respectiv 10-2, au "detonat" atmosfera in echipa Faimosilor, care s-a impartit in doua tabere. Gratiela Duban, Ghita Balmus si Emy Alupei au declarat razboi taberei formate din Cezar Juratoni, Elena Ionescu, Asiana Peng si Sonny Flame, iar cele doua grupuri si-au aruncat cuvinte grele, acuzatii si reprosuri fara precedent in incercarea de a castiga avantaj si a ramane in competia „Survivor Romania”.

Citeste si: Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimosii i-au nominalizat pentru eliminare pe Gratiela Duban si Ghita Balmus, cei doi fiind acum la ”mana” publicului. Nominalizatii au declarat ca se asteptau sa fie trimisi spre eliminare, Gratiela Duban fiind cea mai critica la adresa echipei sale.

SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare
SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare

" Suntem o echipa doar cand castigam!",  a acuzat aceasta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Atat faimoasa actrita cat si basketbalistul au cerut sprijinul publicului pentru a ramane in competitie, in ciuda atmosferei incarcate de care au parte in echipa.

Citeste si: Situație disperată pentru Ana de la Survivor România din cauza coronavirusului! ”Nu știu ce mă mai fac! Nu mai am serviciu și niciun ban! Mi s-a spus să plec acasă”

 "Mi-am gasit un suflet ca al meu (n.r; Ghita Balmus). Imi este foarte greu sa spun lucrul asta, pentru ca Ghita imi este apropiat. Prietenia noastra nu este doar aici la <Survivor>, va continua sigur si afara.

Pentru copilul meu vreau sa raman in aceasta competitie, sa ii dovedesc ca sunt o luptatoare, sa ii dovedesc ca lupt pana la capat",
 a declarat Gratiela Duban.

SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare
SURVIVOR ROMANIA. Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare

Ghita a facut si el apel la public sa ramana in competitie, in ciuda faptului ca este la duel cu Gratiela.

" Greu sau nu, din pacate, va trebui sa ne duelam la propriu in fata publicului.

Este clar ca dintre mine si ea imi doresc sa raman eu in aceasta competitie.(...) Mi-am dat seamna ca oamenii nu au doua fete, au  mii de fete. Consider ca mai am mult de aratat in aceasta eminsiune si cu siguranta imi doresc sa raman cat mai mult",  a spus Ghita Balmus.

            ​Daca se vor ameliora conflictele in echipa Faimosilor si ce alte aliante se vor forma la „Survivor Romania”, aflati urmarind o noua editie a reality-ului, in aceasta seara, de la ora 20.00,

la Kanal D.

Citeste si: Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Accidentare grava la „Survivor Romania”. Ce Razboinica a fost pusa la pamant in lacrimi de durere

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Îl faci de râs pe soțul tău”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies