Momente incredibile la Neversea! Un tânăr şi-a cerut iubita de soţie


Momente incredibile au avut loc la festivalul Neversea, unde un tânăr îndrăgostit şi-a cerut iubita de soţie în faţa camerei noastre de filmat. Cei doi porumbei nu vor muzică lăutărească la nunta lor.

 Cele mai frumoase lucruri sunt cele neplanificate, negândite şi făcute cu inima într-un moment de curaj.  Noi i-am luat un interviu acestui tânăr din Iaşi fără să ştim ce o să urmeze.

Dar..... surpriza cea mai mare a fost pentru iubita lui.

Şi dacă tot i-a cerut mâna pe muzică lui Fatboy Slim, e clar că DJ-ul trebuie să primească o invitaţie rapidă la nunta lor. Nu mai e loc de dat înapoi, aşa că îi aşteptăm  la anul să se căsătorească poate chiar la a doua ediţie Neversea.

 La scurt timp după cererea în căsătorie, ne este dat să vedem o altă scenă.... incredibilă. O bunicuţă de 70 de ani şi-a croit loc până în primul rând că să-şi asculte artiştii preferaţi.

În timp ce doamna cu basma pe cap urmărea spectacolul liniştită, cu gândul să stea acolo până în zori, zeci de tineri voiau să părăsească incinta Neversea.

Însă forţele de ordine nu le-au permis să iasă pe această poartă de acces.

Şi uite a venit şi peluza tricoloră la meci, pardon la concert. Băieţii merg la toate meciurile naţionalei de fotbal, dar acum au venit să le facă galerie artiştilor de la Neversea.

 Fetele din imagini sunt întrecute la capitolul distracţiei doar de această mămică modernă: „E super, eu, teoretic, am venit să am grijă de copii, dar cred că mă dezlănţui eu”.

 Ce să mai, feeile au dat şi sâmbătă noapte tonul distracţie şi nonconformismului pe Plajă Modern.

Poate că îşi va încărca bateriile din locul din care şi-au luat energia aceste fete, scrie WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri