Moment emoționant! O fetiță refugiată din Odesa le-a făcut cea mai mare surpriză celor care au găzduit-o la Galați


Ce a făcut micuța Anna în semn de mulțumire pentru cei care au avut grijă de ea timp de câteva zile.

Muzica alină sufletele. În aceste vremuri tulburi în care mai bine de două milioane de ucraineni și-au părăsit țara și au plecat din calea bombardamentelor, o fetiță a reușit să cucerească inimile tuturor.

Anna, o fetiță din Odesa, care a fugit din calea războiului, a decis să lase un mic semn de mulțumite pentru gălățeni, înainte să plece din internatul Şcolii Speciale P. P. Neveanu, acolo unde a fost cazată alături de famila sa timp de câteva zile. Ea a cântat la pian „Love Story”, iar melodia a dedicat-o oamenilor care au avut grijă de ea şi de familia ei, în aceste momente dificile.

Fetita care canta la pian

Fetita care canta la pian la Galati

[Sursa foto: captura video Facebook]

Citeste si: Un băiețel de șase ani a mers 1500 de kilometri din Ucraina până în România cu o piatră în mână! Ce semnifică acest gest

„Anna, o fetiță din Odesa, care a fugit din calea războiului, a lăsat un mic semn de mulțumire pentru gălățeni, înainte să plece din internatul Școlii Speciale P.P.Neveanu,

unde a fost cazată alături de familie timp de câteva zile.

Îți mulțumim, copil talentat! Și mulțumesc și celor care au avut grijă de ea!”, a scris Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, pe contul său de Facebook.

O altă micuță a ajuns celebră în toată lumea, după ce a cântat piesa din filmul animat „Frozen”, în timp ce se afla într-un buncăr.


Amelia a petrecut zile întregi într-un buncăr, înainte de a ajunge cu fratele său în Polonia. Micuța le-a oferit tuturor celor din buncăr un moment extrem de emoționant.

Citeste si: O fetiţă de 7 ani a topit inimile oamenilor cântând „Let it go" într-un buncăr din Kiev. Ce s-a întâmplat cu ea

Joia trecută, Marta Smekhova, o ucraineancă, a filmat-o pe Amelia cu permisiunea mamei fetei, apoi a postat videoclipul pe Facebook.

„Încă de la primul cuvânt, a fost liniște deplină în adăpost... Toată lumea și-a lăsat treburile deoparte și a asculat un cântec al acestei fete care strălucea...Nici bărbații nu și-au putut controla lacrimile”, a scris Smekhova. Din păcate, filmulețul postat de ea pe data de 3 martie a dispărut de pe Facebook.

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce ne cade părul. ,,Sfatul meu este să nu va tundeți mai des”

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp. „O să facem un vlog împreună.”

Cum rezolvăm probleme din cuplu. „Este ceva care îmi stimulează simțurile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri