Mituri despre jocul de Baccarat


Mituri despre jocul de Baccarat

Care ar putea fi oare cel mai controversat joc din cazino?


In articol:

La ce ar trebui să te aștepți atunci când mergi în cazino pentru prima dată, iar prima masă care îți iese în cale este cea de Baccarat? Dacă te-ai informat măcar puțin înainte, ai observat probabil că în jurul acestui joc se învârt tot felul de mituri, povești și zvonuri. Dar oare câte dintre ele sunt adevărate? Câte dintre ele au pornit cu adevărat dintr-o întâmplare reală? Ei bine, ne-am asumat noi rolul de detectivi, iar astăzi ne dorim să distrugem toate miturile legate de jocul de Baccarat și de poveștile care se învârt în jurul acestui joc. Care sunt aceste mituri? Citește paragrafele de mai jos și află!

 

Număratul cărților

 

Primul mit al jocului de Baccarat este legat de celebra strategie de joc ce implică număratul cărților. Nu este o strategie valabilă și pentru SloturiPeTocuri deoarece în jocurile cu cărți, te bazezi pe un principiu de șansă. Șansele la jocurile cu cărți pot fi schimbătoare având în vedere că pachetele folosite de dealer sunt limitate și amestecate foarte bine înainte de joc.

Deci dacă știi câte cărți sunt și ești atent la cărțile care ies din joc, poți prezice cât de mari sunt șansele ca următoarele cărți să fie mici sau mari. Practic, am rezumat cât mai putut noi de bine jocul de Blackjack. Număratul cărților este un mit în jocul de Baccarat deoarece seamănă foarte mult cu jocul de Blackjack.

 

Mitul este practic minciuna promovată de foarte mulți jucători care susțin că această strategie chiar ar putea fi folosită și la jocul de Baccarat. Deși pare amuzant să crezi acest lucru, jucătorii care sunt implicați activ în acest joc chiar cred acest lucru. Cazinourile sunt mulțumite de acest fapt pentru că încrederea unei strategii false îți oferă șanse mai mari de câștig, iar jucătorii cred și ei că fac ceva pentru a câștiga mai mult. În realitate, strategie de numărat cărți la Baccarat nu funcționează. Regulile din Blackjack care spun că toate cărțile mari îți oferă șanse mai mari de câștig nu se aplică și în jocul de Baccarat, astfel, nu poți menține aceleași strategii.

 

Sisteme de pariat progresiv

Pariatul progresiv este o metodă și o strategie de pariere foarte folosită de jucătorii de Ruletă. Pentru că acolo există pariuri cu 50/50 șanse de câștig, strategii de pariat progresiv precum Martingale sau Fibonacci pot avea rezultate destul de bune atât pe termen scurt, dar și pe termen lung. Ceea ce nu poate face o asemenea strategie pentru tine este să îți crească șansele de câștig la Baccarat. Pentru că toate jocurile au în comun același principiu, de a plasa pariuri, jucătorii tind să creadă că o strategie de pariat progresiv îi poate ajuta să să își crească șansele la toate jocurile.

 

Așadar, care este defapt adevărul despre aceste strategii de pariere? În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că o strategie de pariat progresiv poate să te ajute numai dacă te joci la jocuri de noroc unde probabilitățile de câștig sunt principalele reguli ale jocului. Baccarat nu este un joc de probabilitate. Adică nu ai aceleași lanse de câștig la fiecare mână, prin urmare, riști să pierzi foarte mulți bani, foarte repede.

 

Baccarat-ul online este aranjat

 

Miturile despre faptul că jocurile sunt măsluite vor continua să apară și să se mențină în comunitățile de gambleri pentru perioade extrem de lungi. Asta se întâmplă pentru că oamenii trebuie să dea vina pe cineva atunci când pariază și pierd sume importante de bani. Cum altfel să justifici sume de bani pierdute dacă nu blamând cazinoul și faptul că jocurile sunt aranjate? Baccarat-ul din mediul online are această reputație de a fi aranjat, dar este doar un mit, iar zvonurile nu sunt deloc adevărate.

 

Aceste zvonuri și credințe sunt populare mai ales în cazul celor care sunt la începutul carierei de pariori. Unul dintre factorii care îi face pe jucători să creadă acest lucru este că în mediul online nu iei contact direct cu dealerul și cu mediul din jurul tău. Faptul că te joci doar prin intermediul unui ecran te face să te simți neajutorat, iar când pierzi, dai vina pe cazino. Este un mit.

 

E greu să câștigi la Baccarat

Nu este nici greu, dar nici simplu să câștigi la niciun joc din cazino. Având în vedere că toate sunt jocuri de noroc unde aproape niciodată nu poți influența rezultatele, să spui că este greu să câștigi este o afirmație greșită. În mod real, nu este greu să câștigi pentru că oricum nu trebuie să faci nimic. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a câștiga la Baccarat este să plasezi pariuri și să joci jocul. Dacă ție îți este greu să câștigi, crezi că altor jucători le este ușor? Iar dacă este așa, ce au făcut pentru a le fi ușor? Nu există așa ceva.

 

Concluzie

 

Jocul de Baccarat rămâne în continuare un joc destul de apreciat în comunitatea de jucători și va continua să fie așa până când un joc mai bun îl va înlocui. Dar cum nici asta nu se întâmplă, probabil vom mai vedea jocul de Baccarat pentru destul timp aici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri