Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”

Prezentatoarea TV are nelămuriri cu privire la incidentele care s-au petrecut la concertul Coldplay din România.

Momentul lui Babasha din cadrul concertului Coldplay a stârnit numeroase controverse în spațiul public. Ulterior, Chris Martin, solistul trupei a argumentat această alegere de a integra un cântăreț de manele în cadrul spectacolului său ca fiind un îndemn către toleranță și către înlăturarea rasismului.

La rândul său, Mirela Vaida și-a exprimat părerea despre cele întâmplate în mediul online.

Mirela Vaida, despre concertul Coldplay din Atena

Citește și: Doinița Oancea, reacție dură, după huiduielile pe care le-a primit Babasha în cadrul concertului Coldplay: „Ne-am făcut de râs. Suntem o țară de rasiști și de ipocriți.”

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Oana Roman și-a exprimat părerea despre huiduielile aduse lui Babasha la concertul Coldplay: „Suntem un popor rasist, neevoluat, înapoiat. Dacă sunteți oameni evoluați, de ce huiduiți?”

Prezentatoarea TV a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena și a explicat cum au decurs lucrurile acolo. Ținând cont că acolo nu a fost vorba de niciun moment de incluziune, Mirela Vaida nu înțelege de ce în România s-a făcut un astfel de moment, care a stârnit ulterior numeroase controverse.

Am stat și m-am uitat la un spectacol de după spectacol la tot ceea ce s-a întâmplat în România după cele două zile de concert Coldplay.

Eu am fost în weekend-ul trecut la Atena, pentru că știam că nu voi putea ajunge în România. Am ales să merg weekendul trecut la concert la Coldplay în Atena și să mă bucur de un spectacol civilizat și necontroversat. Acum stau și mă întreb de ce au ales cei de la Coldplay să facă acest moment, care știau că s-ar putea să fie controversat, din moment ce la Atena nu l-au făcut.
La Atena nu au făcut absolut nimic legat de incluziune, de toleranță. De ce?

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

La Atena, pe un stadion mai mare decât al nostru, a fost full, sold out. A cântat într-adevăr Maisie Peters și o solistă din Grecia. A cântat foarte tare, genul ăsta de Coldplay, un fel de pop-rock. Civilizat, frumos și pentru publicul foarte tânăr. Acolo nu a fost nicio controversă de nicio toleranță, niciun artist. Acolo Coldplay și-a făcut spectacolul de când a intrat, 2 ore, până când a terminat.

Cu artificii, același show de lumini, de brățări și așa mai departe. Au cântat oameni din public pe care el i-a adus și totul a fost extrem de civilizat.

De ce în România a ales să facă altceva? De ce în România a ales să facă un alt moment, ca și cum știa că este o problemă cu toleranța, cu rasismul, cu lucrurile astea legate de etnie sau cu manelele? A fost o chestiune pe care și-a asumat-o.

Știa consecințele sau au dat-o așa să vadă ce iese și după aceea au fost și ei șocați de ce a putut să iasă? Nu știu dacă a fost o acțiune de PR sau nu, dar eu stau și mă întreb de ce nu au făcut același lucru în toate țările. Atunci știam și noi să ne așteptăm că va urma și la noi o surpriză pentru care trebuie să fim pregătiți. Și în sensul pozitiv și în sensul negativ .”, a spus Mirela Vaida în mediul online.

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies