Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo: „Nu a fost nicio controversă de toleranță, niciun artist! De ce în România a ales să facă altceva?”

Prezentatoarea TV are nelămuriri cu privire la incidentele care s-au petrecut la concertul Coldplay din România.

Momentul lui Babasha din cadrul concertului Coldplay a stârnit numeroase controverse în spațiul public. Ulterior, Chris Martin, solistul trupei a argumentat această alegere de a integra un cântăreț de manele în cadrul spectacolului său ca fiind un îndemn către toleranță și către înlăturarea rasismului.

La rândul său, Mirela Vaida și-a exprimat părerea despre cele întâmplate în mediul online.

Mirela Vaida, despre concertul Coldplay din Atena

Citește și: Doinița Oancea, reacție dură, după huiduielile pe care le-a primit Babasha în cadrul concertului Coldplay: „Ne-am făcut de râs. Suntem o țară de rasiști și de ipocriți.”

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Oana Roman și-a exprimat părerea despre huiduielile aduse lui Babasha la concertul Coldplay: „Suntem un popor rasist, neevoluat, înapoiat. Dacă sunteți oameni evoluați, de ce huiduiți?”

Prezentatoarea TV a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena și a explicat cum au decurs lucrurile acolo. Ținând cont că acolo nu a fost vorba de niciun moment de incluziune, Mirela Vaida nu înțelege de ce în România s-a făcut un astfel de moment, care a stârnit ulterior numeroase controverse.

Am stat și m-am uitat la un spectacol de după spectacol la tot ceea ce s-a întâmplat în România după cele două zile de concert Coldplay.

Eu am fost în weekend-ul trecut la Atena, pentru că știam că nu voi putea ajunge în România. Am ales să merg weekendul trecut la concert la Coldplay în Atena și să mă bucur de un spectacol civilizat și necontroversat. Acum stau și mă întreb de ce au ales cei de la Coldplay să facă acest moment, care știau că s-ar putea să fie controversat, din moment ce la Atena nu l-au făcut.
La Atena nu au făcut absolut nimic legat de incluziune, de toleranță. De ce?

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

La Atena, pe un stadion mai mare decât al nostru, a fost full, sold out. A cântat într-adevăr Maisie Peters și o solistă din Grecia. A cântat foarte tare, genul ăsta de Coldplay, un fel de pop-rock. Civilizat, frumos și pentru publicul foarte tânăr. Acolo nu a fost nicio controversă de nicio toleranță, niciun artist. Acolo Coldplay și-a făcut spectacolul de când a intrat, 2 ore, până când a terminat.

Cu artificii, același show de lumini, de brățări și așa mai departe. Au cântat oameni din public pe care el i-a adus și totul a fost extrem de civilizat.

De ce în România a ales să facă altceva? De ce în România a ales să facă un alt moment, ca și cum știa că este o problemă cu toleranța, cu rasismul, cu lucrurile astea legate de etnie sau cu manelele? A fost o chestiune pe care și-a asumat-o.

Știa consecințele sau au dat-o așa să vadă ce iese și după aceea au fost și ei șocați de ce a putut să iasă? Nu știu dacă a fost o acțiune de PR sau nu, dar eu stau și mă întreb de ce nu au făcut același lucru în toate țările. Atunci știam și noi să ne așteptăm că va urma și la noi o surpriză pentru care trebuie să fim pregătiți. Și în sensul pozitiv și în sensul negativ .”, a spus Mirela Vaida în mediul online.

Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena! Ce s-a întâmplat acolo
Mirela Vaida a fost prezentă la concertul Coldplay din Atena[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies