Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”
Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Interpreta de muzică populară a povestit cum a început povestea sa de dragoste cu Romulus Petrescu.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Interpreta de muzică populară și soțul său au fost împreună mai bine de patru decenii, până în anul 2019, atunci când soțul artistei s-a stins din viață.

Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, care este cea mai mare mândrie și realizare a Mariei Cârneci.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Cârneci a vorbit despre începutul poveștii de iubire cu soțul său.

Citește și: Maria Cârneci, declarații despre copilăria sa! Cum se înțelegea artista cu frații: „Atât de mult ne iubeam! Nu ne-am bătut și nu ne-am certat, dar ne păram, ne râcâiam, ne alergam.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”

Cum l-a cunoscut Maria Cârneci pe soțul său

În urmă cu mulți ani, atunci când artista se afla la începutul drumul său în lumina reflectoarelor, Maria Cârneci a participat la un festival. Acolo, a fost cazată la un hotel care era deținut de către Romulus Petrescu. După concert, interpreta de muzică populară s-a trezit cu un trandafir atât pe patul său, cât și pe cel al colegei sale.

Astfel a început povestea de iubire a artistei cu tatăl copilului său.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Așa a vrut Dumnezeu. La Târgoviște, eram emoționată că o să vină dâmbovițenii, să fiu frumoasă, să fiu gătită, să fiu pieptănată, să cânt frumos. Stăteam în cameră cu o colegă la hotel. Era noiembrie, brumă. Cum sunt împiedicată, am făcut șpagatul la viteză. Am căzut și mi-a zis cabiniera că aici mă mărit. Nu am crezut nicio clipă. Când am venit, doi boboci de trandafiri și pe patul meu și pe patul colegei.

Nu m-am mai gândit la flori, m-am gândit că ne-a furat cineva zdrențele. De costume ne părea rău. Eu eram un pic revoltată, că am lăsat cheia la recepție. În fine, s-a rezolvat. După un timp, m-am dus revoltată că nu înțelegeam cum e posibil. L-am zărit pe soțul meu acolo și mi-a zis că nu știa în care pat dorm, că voia să îmi pună unul singur, deși nu era elegant.
Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă
.”, a povestit Maria Cârneci.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mirela Vaida a vorbit despre diferențele dintre ea și fratele său. Părinții vedetei au fost extrem de stricți cu ea! „Eu nu am pupat din discoteci, nici cluburi, nici întâlniri cu băieții.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies