Scandal monstru după ce Emily Burghelea și-a dat demisia! Mirela Vaida, foc și pară: „A făcut-o cu ou și cu oțet”


Mirela Vaida ar fi certat-o pe Emily Burghelea pentru că a făcut publice neregulile din cuplul Vulpița și Viorel. Ce i-a transmis fostei asistente TV.


In articol:

Scandalul demisiei asistentei Emily Burghelea este departe de final. Vestea că Emily pleacă de la emisiune nu i-ar fi picat deloc bine Mirelei Vaida, care i-ar fi făcut mai multe reproșuri colegei sale imediat după terminarea emisiunii.

Pentru că Vulpița și Viorel au fost filmați în niște ipostaze comromițătoare zilele trecute chiar de către Emily, s-a decis ca celor doi să le fie luate telefoanele mobile pentru a evitate aceste situații.

Emily Burghelea, certată de către Mirela Vaida

„A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.

Mirela Vaida a certat-o pe Emily Burghelea după ce și-a dat demisia
Mirela Vaida a certat-o pe Emily Burghelea după ce și-a dat demisia

Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă.

A vrut, probabil, doar să se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței” au declarat niște surse pentru cancan.ro.

Emily Burghelea a demisionat în direct

Emily Burghelea a anunțat zilele trecute că nu mai poate accepta să vadă că Vulpița este agresată de către Viorel, iar echipa emisiunii nu intervine, așa că și-a anunțat demisia în direct.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”

Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Mirela Vaida, reacţie incredibilă după ce Emily şi-a dat demisia! Prezentatoarea tv a fost atacată crunt pentru că a spus asta! "Adevărul"


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri