Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”


Cântăreața Mindora a răbufnit pe Facebook, deranjată de comentariile unor fani care o critică pentru lucruri care nu au legătură cu cariera artistică.

Cântăreața Mindora a răbufnit pe Facebook, deranjată de comentariile unor fani care o critică pentru lucruri care nu au legătură cu cariera artistică. Cu agenda plină de concerte sau cântări în diverse locații, celebra solistă a ținut să precizeze, într-un mesaj postat la ora 3 dimineața, diverse aspecte neștiute din viața ei, printre care și volumul uriaș de muncă cerut la un nivel ridicat. 

Citeste si: Cât de mult a slăbit Minodora de când şi-a micşorat stomacul: ”Mă simt bine. Am dat jos...”

Citeste si: Prima declaratie a Mindorei dupa ce s-a aflat de moartea Denisei: "Da, e adevarat..."

”Am plecat de la Botosani, unde am cantat la o frumoasa nunta,dimineata la ora 10.Atentie noapte pierduta. Culcat la ora 3 dimineata si trezit la ora 9.(am dormit 6 ore) Am ajuns acasa in Ct la 17:30 intr-o ora ne-am pregatit si am plecat sa cantam: Costinesti, Ef N, Mamaia, iar la final de seara am filmat pt emisiunea de la Kanal D,,Se striga darul"! Multumim Doamne pt puterea care ne-ai dat-o, sa realizam cu bine si ceea ce trebuia sa facem astazi!!! De ce am ,, etalat" acest progam al meu de astazi?? (Desi este de 2 luni si ceva aproape la fel). Pentru cei care spun ca Minodora este plina de bani, sau multe alte comentarii de prost gust, vis a vis de acest subiect! Au fost niste comentarii care m-au deranjat, in postarea mea referitor la doamna bolnava, care are un copil si si-l il creste singura!! Eu nuu accept comentarii care nu sunt ok, nu sunt corecte!!! NU vreau si NUU am de ce sa le accept!!!


Citește și: Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Tânără vândută contra unui câine și a unei perechi de cizme de damă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri