Minodora a vorbit cu Denisa Raducu! Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"


Vedeta spune adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"

 

 

 

Minodora a reusit sa vorbeasca cu Denisa Manelista, pe numele real Denisa Raducu, in cursul zilei de luni, dupa ce s-a auzit ca a fost operata de urgenta, scrie WOWbiz.ro.

 

"Denisa este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data. Vocea ei este mai OK. Nu stiu ce sa-ti zic cu exactitate. Stiu ca si voi ca are o boala la ficat.

 

 

Este mai bine acum, oamenii s-au rugat pentru ea si a ajutat-o mult. Au fost persoane care au injurat-o, eu nu am fost de acord cu asta.", a spus Minodora, luni seara, la WOWbiz. 

 

"Starea ei de spirit este o stare optimista. Este voioasa. Ea are nevoie de mesaje de incurajare. Ea nu vrea ca lumea sa sufere. Ea e mai bine. Toate aceste ganduri bune, o rugaciune, pe ea au pus-o pe picioare. Ea se uita acum la emisiune.

 

Ea nu are nevoie de tragedie. Acum s-a pus sa manance. A spus ca vrea sa se mai ingrase. Deni, eu nu sunt inca multumita de cum mananci", a mai spus Minodora.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Proprietățile miraculoase ale afinului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri