Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se gândeşte să introducă segregarea în şcolile româneşti. Reacţia unui medic psihiatru


Ministrul Educaţiei intenţionează să înfiinţeze clase separate pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, însă experţii în educaţie susţin că ideea nu este una bună iar performanţele acestor elevi nu se vor îmbunătăţi.

Ecaterina Andronescu vrea să introducă segregarea în şcolile româneşti

Doamnă ministru, nu de ”clase speciale” e nevoie, decât poate cel mult pentru unii dintre colegii dumneavoastră de partid, absolvenţi ai limbii române la seral şi cu indulgenţă. E nevoie de programe de reabilitare şi reinserţie socială a celor cu varii provocări, fie că vorbim de motricitate, fie că vorbim de psiho-dezvoltare.

Citeste si: Femeia s-a dus la spital să nască natural, dar medicul i-a dat o veste infioratoare. "Eu nu am avut niciodată așa ceva!"

Citeste si: Claudia Pavel Cream este indragostita lulea! Cu cine si-a petrecut artista Valentine's Day

Ne râd şi curcile, doamnă ministru, până şi boşimanii din Kalahari, până şi berberii se scarpină în barbă şi-şi zic băi băiete, am auzit de-o ţară prin fundul Europei, prima pe dreapta, unde s-a trezit o doamnă să facă ţarc pentru copiii cu nevoi deosebite, unde să le aducă baci deosebiţi, să-i plimbe ca oile de colo dincolo”, a punctat specialistul.

citeste continuarea pe adevarul.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Prognoza meteo 4-5 aprilie 2020. Vremea in weekend. Temperaturile scad iar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri