Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie: O zodie afla adevaruri importante, alta are multe incercari


Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie.

"Daca pe runa am niste indicatori clari, pot sa sa dezvolt si pot sa vorbesc o ora si un sfert numai rune. Nu cantitatea conteaza, ci calitatea", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

BERBEC

Au o saptamana alunecoasa. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Aveti grija de hotarari luati, cum actionati, modul de comportament, nu incercati sa-i evitati pe ceilalti si nu puneti capul in pamant. Iesiti la atac daca simtiti ca va fuge pamantul de sub  picioare.

TAUR

Si runa e rasturnata. Au o saptamana in care trebuie sa ia niste decizii foarte clare pentru a-si consolida pozitia. Fie la serviciu, fie in societate, fie in familiei. Au fost saptamani anterioare in care ei nu au facut nimic. Acum este pus in situatia sa actioneze pe ultima suta de metri.

GEMENI

Si Gemenii au o saptamana cu o runa rasturnata, dar au un sfat foarte bun: sa lasati in urma toate grijile, toate problemele legate de trecut, tot ce v-a fost dezagreabil, nesanatos, pentru ca pronia cereasca va va oferi o perioada extraordinar de benefica. Este cu bataie lunga. Se trece in luna urmatoare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri