Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii


Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2017.

Horoscop Urania Berbec

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, posibile amărăciuni sau tulburări ale relaţiilor cu prietenii generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câştig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, neintrând în jocuri interese, stârneşte reacţii critice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', şi 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simţi să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situaţiile obositoare (discuţii, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările.

Chef de a lenevi. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', şi seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viaţa activă; energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient şi de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacţii, egoiste, individualiste. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', şi 1 decembrie preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale. Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai corecte sau (prea) riscante. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va da casei a IX-a a cerului de naştere al acestor nativi o mobilitate specială.

Teoretic, se anunţă situaţii favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informaţii, capacitate de a progresa prin învăţare. Sunt posibile călătoriile în afara ţării, relaţiile cu străinii sau cu instituţiile din ţară şi străinătate. Prilej de a cunoaşte persoane interesante prin valoarea lor care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri