Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii


Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2017.

Horoscop Urania Berbec

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, posibile amărăciuni sau tulburări ale relaţiilor cu prietenii generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câştig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, neintrând în jocuri interese, stârneşte reacţii critice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', şi 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simţi să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situaţiile obositoare (discuţii, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările.

Chef de a lenevi. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', şi seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viaţa activă; energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient şi de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacţii, egoiste, individualiste. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', şi 1 decembrie preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale. Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai corecte sau (prea) riscante. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va da casei a IX-a a cerului de naştere al acestor nativi o mobilitate specială.

Teoretic, se anunţă situaţii favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informaţii, capacitate de a progresa prin învăţare. Sunt posibile călătoriile în afara ţării, relaţiile cu străinii sau cu instituţiile din ţară şi străinătate. Prilej de a cunoaşte persoane interesante prin valoarea lor care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 noiembrie: O zi plina de probleme pentru doua zodii

Zodii de oameni falsi - Te ataca pe la spate, atunci cand nu te astepti

Horoscop 2018: Ce zodii au noroc la bani si nu pierd niciun leu

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri