Mihai Voropchievici, horoscopul dragostei. Cum iubeste fiecare zodie: leii sunt gelosi, balantele se intorc la fostele iubiri


Fiecare zodie face câteva greşeli cu care alungă dragostea. Iată ce face fiecare nativ, potrivit maestrului Mihai Voropchievici.

Berbec

Se bagă în relaţii interzise. Nu renunţă la libertatea lui de a acţiona întotdeauna. Şi ce e mai important, când are o problemă de rezolvat în cuplu, în parteneriat şi vede că nu poate,.în loc să lupte şi să rezolve, se întoarce şi a şters-o sau se retrage.

 

Taur

Mai ales doamnele, par inabordabile. Sunt superbe şi îl pun pe fugă pe poţenţialul pretendent. Este pragmatism, ştie ce vrea nativa. În momentul în care s-a căsătorit şi simte că partenerul are ceva carenţe, caută să îl modeleze. Cu prima ocazie, partenerul caută altă tarla, mai liniştită. Posesivitate.

 

Gemeni

Au exces de nehotărâre, în permanenţă. Au o teamă să nu greşească în relaţii. Dacă e, e, pentru o perioadă scurtă. Vorbeşte uneori atât de mult de lucruri de care nu trebuie să vorbească. Să nu înceapă să se laude cu carneţelul cu fostele iubiri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andrea Bocelli, gest extraordinar după ce s-a vindecat de COVID-19. Toată familia tenorului a fost infectată!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri