HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Sentimentele vor trece prin momente grele, se intampla lucruri necurate în Casa Dragostei


HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Sentimentele vor trece prin momente grele, se intampla lucruri necurate în Casa Dragostei

Previziuni Urania pentru perioada 5 – 11 mai 2018. Jupiter în contradicţie cu Soarele pe 8 şi 9 mai, cum sunt afectate zodiile.

HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Berbec

 

Între 5 şi 6 mai după-amiaza, preocupări stresante legate de îndatoririle de serviciu; nemulţumiri care provin din surse diferite (situaţii oficiale, condiţii particulare de muncă, relaţii interumane). Între 6 mai, după ora 17:49′, şi 9 mai dimineaţa, surprize de la prieteni; unele pot fi plăcute, altele însă (informaţii, constatări personale) le pot sugera nativilor nevoia de a fi prudenţei cu unele persoane din anturajul lor ori să ţină cont de ceea ce aud şi de ceea ce văd ca de nişte avertismente pentru viitorul relaţiei lor. Pe 8 şi 9 mai, Soarele se va afla în opoziţie la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, şi va genera posibile relaţii băneşti sau ipostaze financiare complicate. Nota generală nu va fi dată de o eventuală lipsă a lichidităţilor ci de riscul unor înşelătorii sau manevre incorecte menite să-i deposedeze de un bun ori să le micşoreze drastic un câştig. Între 9 mai, după ora 06:11′, şi 11 mai, după-amiaza, răstimp mai calm, mai împăcat; nativii vor simţi nevoia să se odihnească, să se detaşeze de preocupările cotidiene care-i acaparează.

Pe 11 mai, după ora 15:41′, Luna îşi va începe tranzitul prin sectorul lor zodiacal natal şi le va da un plus de angajare în tot ce fac, intensificând voinţa, orgoliul şi ambiţia. Mercur, de curând intrat în casa a II-a a banilor obţinuţi din muncă proprie, le va oferi un suport modest dar util: stabilitate în gânduri şi decizii privitoare la bani (plăţi, achiziţii, administrare de fonduri), pragmatism şi bun simţ în relaţia lor cu banii.
Venus, plasată în casa schimburilor de idei şi informaţii, va facilita deplasările de scurtă durată sau pe distanţe mici, le va „scoate în cale norocul", le va facilita accesul la ştiri esenţiale sau la informaţii importante. Berbecii vor începe să se gândească la ei; astfel, 10 – 11 mai, ar putea fi un răstimp de cumpănă sau de revoltă interioară.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva pentru saptamana 6 - 12 mai 2018. Urmeaza o perioada teribila, cu despartiri, multe zodii isi spun "adio"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cele trei perechi de zodii care rămân împreună toată viaţa!

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte si Jupiter se vor uni in Scorpion, iar cinci zodii vor fi puse la grele incercari

Horoscop Nostradamus 2018 - 2050: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura pentru trei zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

Ce înseamnă arsura solară. Cu ce tratam arsurile provocate de soare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri