Mihai Constantinescu, în stop cardio-respirator! A ajuns în stare critică la spital


Cântărețul Mihai Constantinescu a ajuns în stare critică la spital. Din primele informații, ar fi suferit un stop cardio-respirator.


In articol:

Cântărețul Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Conform primelor informații, el ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat timp de aproape zece minute și acum se află la secția de Terapie Intensivă, sub atenție medicală.

În urmă cu doar două luni artistul în vârstă de 73 de ani și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate. El suferă de mulți ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În urmă cu două luni, Mihai Constantinescu a fost internat în spital

Mihai Constainescu a vorbit atunci despre afecțiunea pe care o are, dar și despre tratamentul pe care îl urmează. Pentru că este nevoie să fie supravegheat permanent, artistul este nevoit să rămână timp de două săptămâni internat.

„Sunt bine şi o să fiu şi mai bine. Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine.

Doresc să fie fericiţi cei care ne ascultă şi să aibă o primăvară frumoasă. Când voi pleca de aici voi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară. Trebuie să termin tratamentul şi apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presă nu este adevărat", a dezvăluit artistul în cadrul unui interviu TV.


Citește și:

5 greşeli care îți pun în pericol sănătatea intimă. Nu le mai face începând de azi

Scapă de mustaţă în trei secunde, fără durere! Încearcă această metodă!

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a patra oară

Bianca Comănici și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?! „I-am zis să ieșim la un suc și…”

Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce se întâmplă cu Sorina Săcărin, la un an după ce a ajuns în America

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri