Mihai Albu tună și fulgeră la adresa fostei sale soții, Iulia Albu! „Voi chema poliția. Penibilă...”

mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera
mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera

Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu ia amploare. După ce designer-ul a fost atacat de fosta sa soție, acesta tună și fulgeră la adresa ei!

După mai bine de două luni în care nu și-a văzut fetița, pe Mikaela, Mihai Albu a mărturisit că dorește să ia toate măsurile necesare, pentru a preveni astfel de situații să mai apară. Din cauza pandemiei de coronavirus se pare că Iulia Albu i-a interzis celebrului designer să-și mai vadă fiica, deși criticul de modă declarase că Mihai Albu nu vrea să își vadă propriul copil.

Citeste si: Iulia Albu, mesaj acid după ce Mihai Albu s-a plâns că nu și-a văzut fetița: „Toate elucubrațiile unui iprocrit...”

Fostul soț al Iuliei Albu tună și fulgeră la adresa vedetei și consideră că aceasta ar fi manipulat-o pe fetița lor, Mikaela, făcând-o să creadă că tatăl său este infectat cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, designer-ul s-ar fi lovit de un refuz din partea fiicei sale, care i-a sugerat să se întâlnească abia în luna august, motiv pentru care Mihai Albu este dispus să apeleze inclusiv la poliție.

mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera
mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera

Mihai Albu tună și fulgeră la adresa Iuliei Albu

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă.

E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri.

Nu era nimeni acolo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera
mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță.

Practic, revine copilul după o zi.

Eu am weekend-urile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate.

Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția,” a mărturisit Mihai Albu, potrivit Cancan.

Citeste si: Mihai Albu, disperat că nu și-a văzut fiica de două luni: „Mi s-a rupt sufletul”

Iulia Albu, acuzații grave la adresa celebrului designer

Totodată, scandalul dintre cei doi foști soț a culminat cu acuzații grave adresate către Mihai Albu.

Fosta sa soție a declarat că acesta nu plătește pensia alimentară, deși bărbatul a negat vehement acest fapt.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, ca toți oamenii de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părinții sunt sau nu mai sunt împreună.

mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera
mihai albu, iulia albu, mikaela, designer, tuna si fulgera

Să mă dea în judecată dacă are dovezi că nu am plătit. Am văzut că foarte mulți părinți din familii destrămate trăiesc exact ceea ce trăiesc eu acum și empatizează cu situația mea, chiar și persoane publice care s-au lovit de această situație. Însă dacă mama ar fi mai tolerantă și ar vorbi cu copilul, să-i explice că e în siguranță cu tatăl, poate nu ne-am fi lovit de această situație. Cine a fost de bună credință și-a lăsat copilul să-și vadă părintele,” a continuat Mihai Albu, pentru sursa citată.

Citeste si: Iulia Albu s-a măritat!? Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața: "Eu și soțul meu am..."Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Mihai Albu, disperat că nu și-a văzut fiica de două luni: „Mi s-a rupt sufletul”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies