Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”
Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Unul dintre cei mai conroversați fashion critici din România, Iulia Albu, a făcut o declarație cu care și-a șocat fanii. Este cu adevărat gravidă?

Iulia Albu trăiește de peste patru ani o frumoasă poveste de dragoste alături Mike, care este stabilit în Londra. Vedeta radiază în ultimele poze pe care le-a postat pe rețelele de socializare, semn că este foarte fericită din punct de vedere sentimental.

Recent, ea a făcut o declarație care lasă multe de interpretat. Criticul de modă a mai pus câteva kilograme în perioada pandemiei, dar a reușit să-șă păstreze forma suplă.

Invitată la o emisiune unde a criticat alegerile vestimentare ale vedetelor, Iulia Albu a ales o ținută foarte îndrăzneață.

Citeste si: Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Citeste si: Victor Pițurcă, declarație șoc! ”M-am testat de patru ori de COVID-19!" Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal recunoaște că i-a fost frică

Cu decolteul la vedere, aceasta a fost întrebată de modeatorul emisiunii, Cătălin Măruță, dacă nu îi este incomod top-ul pe care îl poartă. Explicația criticului de modă a fost neașteptată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mă strânge puțin în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului sau poate sunt însărcinată!” ,a răspuns vedeta.

Iulia Albu a declarat de multe ori că își mai dorește un copil. Ea mai are o fetiță pe nume Mikaela din căsnicia alături de Mihai Albu.

Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”
Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Iulia Albu, la medicul estetician! La ce intervenție a apelat frumoasa vedetă

Iulia Albu i-a făcut câteva vizite medicului estetician. Intervențiile estetice la care a apelat sunt mai puțin cunoscute la noi în țară.

Iulia Albu a mers periodic, timp de câteva luni, la medicul estetician pentru a-și face tratamente de regenerare a părului. Mai exact, este vorba despre niște injecții în scalp care au ajutat-o pe vedetă să aibă părul mai bogat, iar diferențele se observă în imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare.( Citeste si: Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”)

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies