Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”
Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Mihai Albu și Iulia albu au avut număroase scandaluri mediatizate, însă această nouă ceartă a pornit din cauza pandemiei de coronavirus.

Iulia Albu și fostul său soț, celebrul designer Mihai Albu, au divorțat în anul 2013, după opt ani de căsătorie. Invitată la o emisiune TV, Iulia Albu l-a anunțat, într-un ton foarte acid, pe fostul său soț, că îi interzice programul de vizită și că nu va mai putea petrece weekend-ul cu fiica sa, Mikaela, în vârstă de 10 ani. În urma pronunțării divorțului, instanța a decis ca Mikaela să petreacă două weekend-uri pe lună, împreună cu tatăl său, designerul de încălțăminte Mihai Albu.

Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”
Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Citeste si: Iulia Albu, de nerecunoscut: „Cred că asta ești tu cu adevărat”

Totul a pornit de la o fotografie postată de Mihai Albu, fotografie care era menită să stârnească râsul

Acest nou conflict dintre cei doi foști soți, Iulia Albu și Mihai Albu, a pornit de la o fotografie pe care Mihai Albu a postat-o pe contul său de Facebook.

Acesta apărea cu o coroană pe cap, iar fotografia a fost însoțită de o descriere cu caracter de pamflet: „Am CORONA, dar n-am virus. Când stai prea mult acasă...”

Invitată la o emisiune TV, unde are o rubrică săptămânală, Iulia Albu nu s-a putut abține din a comenta gestul soțului său, iar totul s-a petrecut LIVE, motiv pentru care o țară întreagă a putut observa atitudinea Iuliei Albu, și decizia pe care a luat-o față de fostul ei soț.

Crticul de modă a comentat, foarte acid, că fostul său soț  este foate penibil și, mai mult decât atât, Iulia Albu a decis să-și anunțe public, fostul soț, că nu îi conferă  dreptul de a lua fetița pe care cei doi o au împreună, așa cum prevede legea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu, la medicul estetician! La ce intervenție a apelat frumoasa vedetă

”Vai, ce penibil. Fotografia e făcută în fostul nostru dormitor, e patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru”, a spus Iulia Albu. Replica designer-ului nu a întârziat să apară și, tot public, acesta a explicat că și soția sa lucreză, iar riscul de a o expune pe Mikaela la un virus este chiar mai mare, din moment ce Iulia Albu încă intră în contact cu alte persoane.

“Avem program stabilit, week-end-ul viitor ar fi al nostru, dar uite că m-a anunțat în direct pe post că nu o pot lua pe fetița mea. Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis? Fotografia postată a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată în patru zile cât am stat acasă încontinuu.

Și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei! Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna, penibil într-adevăr! Stimabilei îi transmit: izolează-te!” a declarat Mihai Albu, pe contul său de Facebook.

Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”
Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Mai mult decât atât, Mihai Albu a declarat entru Click! că în momentele în care merge la atelier este singur și a luat destul de multe măsuri de precauție, mai ales că intră în contact cu mama sa, în vârstă de 92 de ani, care a fost operată recent, astfel că acuzațiile aduse de Iulia Albu sunt

false.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Nu am nici o persoană pe lângă mine, mă urc în mașină, merg la atelier, unde sunt singur, iar acolo preiau comenzile online. Mi-am luat toate măsurile de precauție. Am decis cu Iulia ca Mikaela să nu vină la mine în weekend. Apoi a vorbit atât de urât despre mine la tv. E iresponsabilă, când ea a avut contact cu atâtea persoane. Sunt responsabil, am o mamă de 92 de ani, operată, de care trebuie să am mare grijă. Cum aș putea să o expun pericolului?! Mika e un copil atât de bun și de iubitor” a declarat pentru Click! designerul Mihai Albu.

Iulia Albu nu se consideră o mamă model, însă facă tot posibilul să o crească pe fiica sa, cât mai bine cu putință

În anul 2018, Iulia Albu povestea pentru WowBiz.ro că nu se consideră cea mai bună mamă, pentrru că asta ar fi implicat sărecurgă la anumite sacrificii în ceea ce privește cariera sa, sacrificii pe care nu a fost dispusă să le facă. Cu toate acestea, frumoasa Iulia Albu, povestea că fiica ei trăiește după un program riguros, care să îi acorde un nivel sporit de educație, dar că are și libertatea necesară dezvoltării oricărui copil.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să îşi crească copiii, dar pur şi simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce îşi doreşte, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătuşa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relaţie şi pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani, acum are abia 8. Fiecare spune despre copilul lui că e cel mai frumos şi cel mai deştept, eu nu voi spune asta. Mikaela e un copil frumos şi inteligent, care are parte de o educaţie pe care mulţi copii cred că ar trebui să o aibă. Nu are acces tot timpul la televizor, la tabletă, are programul organizat şi, când ne hotărâm să facem ceva spontan, pur şi simplu plecăm din Bucureşti două zile şi facem absolut tot ce vrea ea în acele două zile, dar, în rest, are un program riguros. Nu este un copil lăsat pur şi simplu să crească singur.” declra în urmă cu doi ani Iulia Albu.

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Iulia Albu! În doar 10 luni a bifat un profit consistent!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Iulia Albu! În doar 10 luni a bifat un profit consistent!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies