Mihaela Radulescu, despre intreruperea de sarcina. Experienta care a marcat-o pe viata


Mihaela Rădulescu a vorbit despre un episod nefericit şi neplăcut din viaţa ei. Vedeta avea 18 ani când a trecut printr-o experienţă care a marcat-o. A avut parte de o întrerupere de sarcină. A vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în trecut. Mai jos vei găsi declaraţiile vedetei, făcute în cadrul unei emisiuni.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la 18 ani, în urma unei întreruperi de sarcină. Şi-a adus aminte de acele clipe după ce a vizionat filmul ”4 luni, trei săptămâni şi 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu. Acele amintiti au fost unele dureroase, având în vedere că s-au petrecut şi când avea doar 18 ani.„Pentru mine filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus vedeta în cadrul unei emsiuni, potrivit spynews.

Mihaela Rădulescu are acum o relaţie cu Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani. Mihaela are un copil din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. Este vorba despre un băiat în vârstă de 14 ani, pe nume Ayan.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri