Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


“Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, celebrul comediant român, a fost invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a oferit publicului telespectator detalii inedite din viața sa.

Foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu, Cosmin Nedelcu a dat curs țitului de întrebări pe care Denise Rifai i le-a pregătit în ediția de aseară a emisiunii.

 Actorul a vorbit despre unele dintre cele mai dificile momente prin care a trecut dar și cum a reușit să le depășească. Râsul și sportul au un rol extrem de important în găsirea echilibrului interior.

“Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun, bineînțeles dacă nu–l faci cu tristețea aia… <eu râd dar, vai, sunt foarte trist> (…) Când mă simt supărat, mă <chinui> până ajung la sală, iar când ajung acolo, și fac sport, după aceea nu mai sunt la fel de supărat.”,

 a dezvăluit Micutzu.    

             Actorul a împărtășit fanilor săi ce a simțit în momentele în care a reușit la admiterea la Facultatea de Teatru.    

           “Pe moment e foarte frumos, chiar ai așa un soi de superioritate și ai senzația că ești special, și apoi îți dai seama că nu e mare lucru și nu înseamnă nimic. Important este să muncești, să fii perseverant și pe viitor să fii un bun profesionist! Atunci, în momentul ăla, nu înseamnă mare lucru, de fapt!”,  a răspuns actorul.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Bucle perfecte în doar câțiva pași

Bonă, grădiniță sau bunici?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri