Mesajul transmis de mama Geta, după ce Culiță Sterp a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu: „Dacă nu avem înțelepciune...”

Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui
Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui

Cunoscutul cântăreț și partenera lui de viață s-au logodit într-un cadru de basm, în Turcia. Ce mesaj le-a transmis mama Geta la scurt timp după marele anunț?

Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție într-un cadru de poveste, exact așa cum fiecare femeie își dorește. Aflați în Turcia, artistul a îngenuncheat și i-a cerut mâna Danielei. Vestea a fost o mare bucurie pentru fanii cuplului, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au strâns instant mii de aprecieri și comentarii atât de la fani, cât și de la cei apropiați.

Citeste si: Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui
Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a cerut-o pe iubita lui de soție

După cum a povestit chiar el pe contul său oficial de Instagram, momentele pe care le-a trăit au fost desprinse parcă dintr-o poveste de dragoste, iar emoțiile l-au copleșit în adevăratul sens al cuvântului. Culiță Sterp și logodnica sa au mai avut un motiv de bucurie, chiar în aceeași zi. Băiețelul lor a împlinit un an, iar familia i-a organizat o petrecere de zile mari chiar în Hațeg.

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau

și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea”, a scris Culiță Sterp pe Instagram, alături de imaginile din cel mai emoționant moment.

Citeste si: Culiță Sterp a încercat să își împace părinții: „Poate pe viitor, cine știe...”

Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui
Mama Geta, mesaj pentru Culiță Sterp și logodnica lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Mama Geta, mesaj pentru cei doi: „Sunt foarte bucuroasă”

Mama artistului a mărturisit, recent, că le dorește tot ceea ce este mai bun pe lume celor doi îndrăgostiți, dar și că se simte foarte fericită pentru pasul important pe care tocmai ce l-au făcut.

„Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața!

Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ”, a mărturisit mama Geta pentru WOWbiz.ro 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Mama Geta, cu ochii în lacrimi! De ce a început să plângă „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Iancu Sterp, cu poliția la ușă! Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp: „Vor să scoată bani de la noi!”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies