Mama Geta, cu ochii în lacrimi! De ce a început să plângă „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”

Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi!
Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi!

Fostul concurent de la Puterea dragostei și-a găsit mama plângând în casă! Vestea care a dărâmat-o pe mama Geta

Mama lui Culiță Sterp și-a format o imagine de-a dreptul impresionantă în fața oamenilor. Bunătatea ei le întrece pe toate, iar pentru acest lucru este foarte apreciată de cei care o urmăresc cu mare interes în mediul online. Mama Geta este foarte senisbilă de fel, iar acum a dat frâu liber emoțiilor chiar în fața fiului ei, Iancu Sterp, care a găsit-o în casă în timp ce plângea. Ce a întristat-o atât de tare pe mama fostului concurent de la Puterea dragostei?

Citeste si: Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin, după toate postările lui de pe TikTok: „Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni”

Mama Geta și Iancu Sterp
Mama Geta și Iancu Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi!

Iancu Sterp, fratele mai mic al cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere, Culiță Sterp, și-a găsit mama într-o ipostază neașteptată, în timp ce ochii i se inundau de lacrimi.

Tânărul a întrebat-o ce s-a întâmplat, iar răspunsul ei a fost de-a dreptul surprinzător. Mama Geta este acum foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii nu postează mereu numai povești frumoase, astfel că de data aceasta a dat de un anunț care a întristat-o în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Femeia i-a spus fiului său că a fost extrem de impresionată de povestea unei viitoare mămici care a rămas singură, în timp ce soțul ei a plecat la muncă, în străinătate: „Am plâns, acum să îți spun de ce. Stai să-ți spun, uită-te. Pleacă românii iară dincolo, s-au terminat concediile.  Și fata asta plângea, săraca, uite. Și uite ce frumos zice cineva: 'Chiar azi a plecat soțul meu în Germania.

De la ora trei plâng încontinuu. Până în august nu-l mai văd. Și vine și al doilea bebe.' Vezi, dragul mamei, bieții oameni, i-au despărțit. M-am supărat rău, m-am întristat când am văzut că oamenii suferă rău"
, i-a spus mama Geta lui Iancu, în cadrul ultimul vlog postat de tânăr, pe canalul lui de Youtube. 

Iancu Sterp a încercat să îi ridice moralul și a venit cu o completare frumoasă, menită să o transpună din nou în situația lor actuală: „Într-adevăr, mulți români de-ai noștri sunt plecați prin străinătate.

Din fericire, noi ne petrecem timpul la noi în țară, dar alții sunt nevoiți să plece”.

Citeste si: Mama Geta traversează o perioadă foarte dificilă! Ce se întâmplă în culisele familiei Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta și Iancu Sterp
Mama Geta și Iancu Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Mama Geta i-a vorbit lui Iancu Sterp despre cea mai mare dorință pe care o are

Nu de puține ori mama Geta a dovedit întregii lumi că știe foarte bine cum să se bucure de lucrurile mici pe care le are în viață, dar totuși și-a făcut curaj să își exprime o mică dorință în fața fiului ei. Mama Geta speră că marele ei vis se va împlini, iar fiul ei i-a promis că va face tot posibilul ca ea să fie fericită.

„Eu în viața mea niciodată n-am zis să mă duceți în vacanță sau undeva, dar eu îl iubesc mult pe părintele Calistrat, eu nu le am așa cu preoții, dar îl iubesc mult și aș vrea să ajung până la el. Îmi promiteți că mă duceți anul ăsta?” ,  a spus mama Geta.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Geta Sterp răspunde acuzațiilor conform cărora familia ei îl exploatează pe Beni! Ce a spus sora lui Culiță Sterp

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni, copilul de suflet al familiei. Băiatul a emoționat-o până la lacrimi: „Ești fericit”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies