Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni, copilul de suflet al familiei. Băiatul a emoționat-o până la lacrimi: „Ești fericit”


Reacția pe care a avut-o mama Geta este de-a dreptul emoționantă! Cum a reușit să o facă Beni atât de mândră?


In articol:

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, a ajuns la un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, iar acest lucru se datorează în special lui Culiță, dat fiind faptul că l-a ajutat pe băiat cu orice avea nevoie. La rândul lui, Beni este foarte recunoscător și se oferă mereu să îi ajute pe cei din familie la aproape toate treburile casnice, lucru foarte apreciat de mama Geta. 

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însăcinată anul ăsta...”

Beni și Culiță Sterp

Beni și Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni

Puștiul este foarte iubit în familia Sterp, iar ca drept dovadă aceștia l-au ajutat ori de câte ori a avut nevoie, i-au cumpărat haine noi și s-au ocupat de educația lui. De ziua lui de naștere, frații i-au organizat o petrecere senzațională, cu baloane, pizza și tort, iar pe lângă toate acestea i-au cumpărat și un telefon mobil de ultima generație. De Sfântul Nicolae, Beni a primit în ghetuțe o mulțime de dulciuri, la fel ca toți copiii, semn că este foarte iubit și apreciat de familia Sterp.

În urmă cu puțin timp, mama Geta a avut parte de o surpriză foarte mare din partea lui Beni! Aflați chiar în fața casei, Culiță Sterp i-a filmat lângă zeci de găleți pline cu brânză proaspătă adusă de la stână, munca fiind datorată și puștiului, care a primit multe cuvinte de laudă.

Culiță Sterp: „ Beni, ai văzut că ai făcut mulți urmăritori, ești fericit?"

Beni: „Da...Vă  mulțumesc foarte mult. Am făcut multă brânză!"

Mama Geta:  „Uite câtă brânză am adunat amândoi..."

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Beni, puștiul adoptat de familia Sterp

Beni provine dintr-o familie numeroasă care nu are foarte multe posibilităţi financiare. Băieţelul mai are şapte fraţi şi lucrează la familia Sterp, împreună cu Mama Geta la stâna de oi.

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele", a declarat mama lui Culiţă Sterp în urmă cu mai mult timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Geta Sterp, reacție acidă la adresa unor dive de pe Instagram: „De figuri și aere sunteți în stare multe!!!”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

Andreea Mantea, mesaj dur după zvonurile conform cărora ar fi din nou însărcinată: „Sunt doar grasă!”

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri