Iancu Sterp, cu poliția la ușă! Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp: „Vor să scoată bani de la noi!”


Mama lui Beni, copilul luat în grijă de familia Sterp, a făcut plângere la poliție! Ce se arată în documentul primit de Iancu Sterp?


In articol:

Cei din familia Sterp au dat dovadă cu fiecare ocazie că sunt dispuși să ajute cum știu mai bine persoanele care au mai mare nevoie, exact așa cum a fost cazul lui Ion Șmecherul, dar și cel al lui Beni. Băiatul în vârstă de 13 ani a fost luat în grijă de familia Sterp în urmă cu mai mulți ani, l-au îngrijit, l-au lăsat să locuiască cu ei și l-au trimis la școală, semn că sunt foarte atașați de el și că îl iubesc ca pe un membru al familiei.

Citeste si: Fiul lui Culiță Sterp a spus primele cuvinte! Artistul a filmat întreg momentul și l-a publicat pe rețelele de socializare

 Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp

Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp

Beni, copilul de 13 ani, ar fi plecat din casa mamei lui în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci locuiește cu familia Sterp și nici nu vrea să mai audă de mediul în care a crescut. Băiatul a fost bătut, certat și a rămas cu traume din cauza mamei și a concubinului ei. 

Ei bine, când se aștepta mai puțin, Iancu Sterp s-a trezit cu poliția la ușă! Mama lui Beni a depus plângere la poliție împotriva familiei Sterp, iar tânărul a postat un vlog pe canalul lui de YouTube pentru a explica întreaga situație. 

„Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu, vine cu o foaie, un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații.

În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei", a declarat Iancu, în cadrul vlogului său.

Iancu Sterp a dezvăluit că și-a dat seama din prima care a fost de fapt scopul femeii cu această plângere la poliție împotriva familiei lui. Se pare că mama lui Beni a recurs la acest gest pentru a primi o anumită sumă de bani de la familia Sterp!

„Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraier să le dăm bani.

(...) Pe lângă faptul că nu au o siutuație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție", a mai adăugat Iancu Sterp.

Citeste si: Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi! Ce a întristat-o atât de tare: „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”

 Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp

Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Iancui Sterp, detalii neștiute despre familia lui Beni!

În mod evident foarte deranjat de atitudinea familiei lui Beni, copilul pe care l-au adoptat neoficial, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a dezvăluit urmăritorilor lui mai multe detalii ascunde din spatele întregii povești. 

„În loc să aprecieze că Beni stă la noi și avem grijă de el, ei ne dau pe noi la poliție. Eu nu știu ce filme au ei în cap, eu cred că ei vor să stoarcă cumva bani de pe urma noastră. Noi i-am mai ajutat pe ici, pe colo, dar cred că ei nu sunt mulțumiți. Mama lui își face filme că Beni lucrează la noi și că noi trebuie să îi plătim salariul lui Beni ei, ca să îl bage la păcănele sau ce vicii proaste mai are ea acolo", a mărturisit Iancu.

Situația lui Beni este cât se poate de dificilă, iar fanii au rămas șocați să audă la ce a fost supus băiatul în urmă cu ceva timp. După cum a mărturisit Iancu Sterp, mama lui Beni a încercat să își folosească copilul și sănătatea lui pentru a câștiga bani de pe urma lui. 

„Beni este un copil normal atât fizic, cât și psihic, iar mama lui l-a dus la o clinică specializată să îi facă certficat, cum că el are handicap, ca să ia bani de pe urma lui.(...) Cu oamenii aceia nu se poate conviețui, de aceea Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă”, a mai spus el în vlog.


Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta îl vrea pe Iancu Sterp însurat, la casa lui și cu mulți copii: „Să mă joc cu ei și să îi cresc eu!”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Mama Geta traversează o perioadă foarte dificilă! Ce se întâmplă în culisele familiei Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Iancu Sterp, dezvăluiri din viața amoroasă a fratelui său! Culiță a fost dat de gol instant: „Toată ziua se pupa cu ea...”

Andreea Mantea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri