MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!


Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 7-13 IANUARIE 2019.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Mesajul pentru momentul PREZENT : COPII INDIGO SI DE CRISTAL

Arhanghelul Metatron : “Tu ai o legatura speciala cu copiii. In particular, poti ajuta copii care sunt sensibili.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron : “Misiunea vietii tale implica si sa ajuti si sa inveti copiii. Esti aici sa calauzesti copii sa isi retina si amplifice darurile spirituale. Educa adultii cu privire la moduri cat mai naturale si libere de chimicale de a hrani si creste acesti copii speciali de indigo si de cristal care au fost trimisi pe lume in ultimii ani. Copiii foarte mici de cristal si cei mai maturi indigo sunt foarte importanti pentru viitorul acestei planete. Ii poti ajuta sa aiba un viitor luminos iar eu te voi calauzi.”

Lucrul cu Arhanghelul Metatron : Daca te simti inspirat sa ajuti copiii (pe al tau, ai tai sau copii la modul general) cere-i lui Metatron o misiune care sa reflecte interesele si talentele tale naturale pe aceasta directie. Metatron lucreaza indeaproape cu copiii sensibili si care au abilitati extrasenzoriale si energetice deosebite iar el iubeste sa ajute adultii care vor sa ajute acesti copii. Daca ai nevoie de mai mult timp, bani, idei, contacte sau alt suport pentru aceasta misiune, cheama-l pe Metatron. El te va ajuta si ca sa ai nevoile implinite pentru ca focusul tau sa fie cat mai mult spre acesti copii mult iubiti de cristal si indigo.

Mesajul pentru VIITOR : TOTUL ESTE BINE

Arhanghelul Jeremiel : “Totul se intampla exact asa cum trebuie sa se intample, cu binecuvantari ascunse pe care le vei intelege in curand.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jeremiel : “Uneori, ceea ce pare a fi o problema este de fapt o rugaciune la care ti s-a raspuns deghizat. Atunci cand cerem ajutor, divinitatea poate da la o parte vechiul ca sa faca loc pentru nou. In timpul acestor vremuri de schimbare, practica metode de relaxare cum ar fi respiratia adanca, meditatia, miscarea fizica, yoga, tai chi. Cere-mi sa iti fac tranzitia usoara de la vechi la nou si armonioasa pentru toti cei implicati. Si sa stii ca aceasta schimbare este pentru binele tau.”

Lucrul cu Arhanghelul Jeremiel : Fiecare arhanghel are o anumita culoare a aurei. Aura lui Jeremiel este un mov vinetiu. Atunci cand vezi sclipiri de lumina mov inchis, este unul din modurile de a sti ca Jeremiel este cu tine. Cristalul aliniat cu energia lui Jeremiel este ametistul. Atunci cand porti ametist, te simti si mai aproape de energia iubitoare si blanda a lui Jeremiel.

 


Citește și:

Bolile au miros! Ce problema de sanatate ai

Ştiai că mâncatul la ore târzii îţi afectează inima? E in joc sănătatea ta

Fantezia sexuala ascunsa pe care o au 53% dintre femei. Niciuna nu ar spune ca se gandeste la asa ceva

Poveste adevărată: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri