Mesaje Valentine’s Day 2021 ↔ Mesaje romantice pentru prietena ta! Alege cele cele mai frumoase urări, citate și sms-uri pentru Ziua Îndrăgostiților!

Citate ziua indragostitilor - Sentimente de iubire mesaje - Citate ziua indragostitilor - Poze de ziua indragostitilor cu mesaje - Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje d
Valentine’s Day 2021 – Cele mai frumoase mesaje și urări pentru prietena ta de Ziua Îndrăgostiților!

Valentine’s Day 2021 ↔ Impresionează-ți iubita sau prietena cu o urare ce arată dragostea, aprecierea și admirația ta pentru ea, de Ziua Îndrăgostiților!

Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților sau Sfântul Valentin, aniversată pe data de 14 februarie a fiecărui an este una dintre cele mai importante sărbători ale iubirii, în luna februarie. Un simbol puternic pentru că este o zi ce încununează iubirea, Valentine’s Day aduce bucurie și multe zâmbete pe chipurile oamenilor. Dacă dorești să îți impresionezi partenera cu unul dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste, trimite-i o urare.

Lucrurile mărunte pot face zilele mai frumoase, așa că am ales cele mai impresionante urări și mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru prietena ta.

Este o zi perfectă pentru a le reaminti celor apropiați cât de mult îi prețuiești și cât de mult înseamnă pentru tine. Unii oameni sărbătoresc Sfântul Valentin fie printr-o cină intimă, o surpriză, o călătorie, fie oferind un buchet frumos de trandafiri.

Mesaje de Valentine’s Day. "De-ar fi universul o lume plină de femei şi eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-aş alege căci eşti iubirea vieţii mele. Te iubesc!"

"Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tau, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite: asta”."

"Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa!"

Mesaje de Valentine’s Day. "Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!"

"Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…"

"Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ.

Te iubesc, te voi iubi şi, chiar dacă soarta ne va despărţi, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea."

Mesaje de Valentine’s Day. "Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet."

"Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubit!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine!"

Valentine’s Day 2021 – Alege cele mai frumoase mesaje și urări pentru prietena ta de Ziua Îndrăgostiților!

Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje de 14 februarie - Mesaje de sf valentin - Mesaje de dragoste - Mesaje haioase de ziua indragostitilor - 14 februarie ziua indragosti

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021: Urări și mesaje de dragoste pentru iubit/ iubită și soț/ soție de 14 februarie

Mesaje de Valentine’s Day. "Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!"

"Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot."

"Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… Îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice."

Mesaje de Valentine’s Day. „Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

„Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu-ti pot spune despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Mesaje de Valentine’s Day. ”Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger!„

„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce…. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

Valentine’s Day 2021 – Cele mai frumoase felicitări și sms-uri pentru iubita ta! Mesaje de iubire. Mesaje pentru iubită sau soție

Mesaje de ziua indragostitilor 2021 - Citate de ziua indragostitilor - Mesaje de ziua indragostitilor la distanta - Mesaje de 14 februarie - Mesaje de sf valentin - Mesaje de dragoste - Mesaje haioase de ziua indragostitilor - 14 februarie ziua indragosti
Valentine’s Day 2021 – Cele mai frumoase felicitări și sms-uri pentru iubita ta![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie

Transforma-ți gândurile de dragoste în cuvinte, de Valentine's day- Ziua Îndrăgostiților. Lasă-ți sentimentele cele mai profunde libere și împărtășește-le cu femeia din visurilor tale. Este o zi perfectă pentru a le reaminti celor apropiați cât de mult îi prețuiești și cât de mult înseamnă pentru tine. De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosește de acest prilej de 14 februarie 2021!

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Happy Valentine's day!

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Horoscop Scorpion Iulie 2024. Nativii Scorpion experimentează multe schimbări semnificative

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D; pe Kirazci, telespectatorii l-au îndrăgit deja în producția “O dragoste”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Edu.ro Subiecte Română Evaluare Națională 2024: Cum afli online subiectele și la ce oră se publică baremul de corectare pentru clasa a 8-a? - VIDEO


Cookies