Mesaje de Sfântul Andrei! Topul celor mai frumoase 20 de mesaje și urări de Sfântul Andrei 2020

mesaje de Sfântul Andrei 2020

Mesaje de Sfântul Andrei. Mesajele, SMS-urile, urările sau felicitările sunt gândurile noastre transpuse fizic și oferite de ziua Sfântului Andrei!

Onomastica zilei de Sfântul Andrei este sărbătorită pe data de 30 noiembrie a fiecărui an și este prima sărbătoare care practic dă startul sărbătorilor de iarnă.

Iată cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei, cu care îi vei bucura pe toți cei dragi

Gândurile noastre sunt deja către vacanța de iarnă, către sărbători și cadourile pe care trebuie să le cumpărăm familiei si prietenilor.

Pentru că sărbătoarea sfântului Andrei este fix în mijlocul unei mini-vacanțe prelungite, cu toții ne gândim ce mesaje să le putem oferi celor dragi a cărei zi și-o serbează în această zi deosebită.

Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfântului Andrei!

Citeste si: Sfântul Andrei are loc pe data de 30 noiembrie. Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecți?

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

O statistică arată că aproximativ 650.000 de români poartă numele de Andrei, Andreea sau derivate de la acest sfânt apostol ocrotitor al neamului românesc. Pentru că probabil fiecare dintre noi avem în familie, oameni dragi, prieteni sau colegi de serviciu cărora trebuie să le trimitem un mesaj, o urare sau o felicitate animată, am ales un top al celor mai frumoase 20 de mesaje de Sfântul Andrei:

 1. “Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!"

 2. “E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!”
 3. “Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile.
  Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”
 4. “Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

 5. “De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.
  La mulți ani!”
 6. “Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum o Sărbătorile lângă cei dragi.”
 7. “Andreea/Andrei iți urez să ai o viată senină că răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!”.”
 8. “Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”
 9. “Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!”
 10. “Iți doresc că de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viată și iți urez un sincer La Mulți Ani!”

mesaje de Sfântul Andrei 2020
20 de mesaje de Sfântul Andrei, în anul 2020[Sursa foto: PixaBay]

Urări de Sfântul Andrei. Mesaje pentru Andrei/Andreea

Felicitări pentru Andrei/Andreea

mesaje de Sfântul Andrei 2020
20 de mesaje de Sfântul Andrei, în anul 2020[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

 1. “La mulți ani Andreea!!! Iți doresc tot ce iți doreșți și toate visele tale să devină realitate!”
 2. “Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”
 3. “La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii! “
 4. “Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”
 5. “Se spune că iubițîi sunt că luna, iar frații că stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără ține. La mulți ani, frățiorul/iubitul!”
 6. “La mulți ani, dragă Andreea! Să ai parte de împliniri, iar viată să iți fie o încântare!”
 7. “Sfântul Andrei Sfântul Andrei să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște și pace! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase!”
 8. “Andreea/Andrei iți urez să ai o viată senină că răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!””
 9. “Azi, de ziua numelui, iți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce iți doreșți. La mulți ani!”
 10. “Este doar încă o Sfânt, dar cel mai frumos dintre toti cei sfinti, căci este ziua ta! La mulți ani!"

Citeste si: Calendar ortodox 2020. Când îl prăznuiesc creștinii pe Sfântul Andrei

Aceaste pot fi câteva dintre cele mai frumoase și impresionate mesaje, urari, SMS-uri si felicitari de Sfântul Andrei ce pot fi trimise în această zi.Citește și:

Pelerinajul de Sfântul Andrei nu va avea loc! Ce au decis magistrații?!

Sfântul Andrei are loc pe data de 30 noiembrie. Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecți?

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies