MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!


MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare folos.

 

Atentie, daca ti se repeta aceeasi runa de la o saptamana la alta, este semnalul unui mesaj profund ce ti se retransmite. 

 

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune.

 

Runele erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor, variilor obiecte sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. 

 

Legenda spune ca fiecare runa are radacinile adanc in pamanturile sacre, deci poseda o mare putere magica si abilitatea de a ne conecta cu puteri inalte.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Sculptand runele pe tavi de lemn, in pietre, pe vase, oamenii din vremurile antice invocau entitatea acelei rune pentru o anumita semnificatie dorita.

Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Conform legendelor, fiecare runa are o origine sacra si este un semn sacru cu puteri magice ce are abilitatea conectarii cu o putere mai mare.

 

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic. 

 

Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

 

 

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

 

Runa etalata: Thurisaz

O situatia prezenta necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta. A te grabi acum este inamicul tau principal, indiferent daca situatia are legatura cu munca si afacerile sau cu o relatie cu oamenii. Focusul trebuie sa iti dea oportunitatea de a-ti analiza experienta anterioara, altfel situatia se va dezvolta advers pentru tine.

 

Sfatul este: mediteaza. Asteapta. Acum este un bun moment sa privesti spre trecut si ce nu a fost bine si sa scapi de el constient.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele în conjuncţie cu Jupiter O DATĂ PE AN – începe un nou ciclu de ABUNDENŢĂ şi TRANSFORMARE! DE CE să trimiţi ACUM DORINŢELE pentru 2019 în Univers?

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

HOROSCOP INTEGRAL 2019 - Detalii despre ce se întâmplă pe tot parcursul noului an pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 - Ultima lună a anului te va schimba

Comandă online chiar şi apă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri