HOROSCOP DECEMBRIE 2018 - Ultima lună a anului te va schimba


Vei fi tentat de schimbări şi de promisiunea zilei de mâine. Vei trăi în viitor şi te vei gândi la anul viitor şi îţi vei închipui că este mai bun ca înainte şi tot aşa. Nu uita, că este Decembrie. Ai alte lucruri la care trebuie să fii atent. Nu uita de realitate, chiar dacă visele sunt tentante.

Prima jumătate a lunii decembrie ne va aduce bună dispoziţie. Acest lucru va fi oferit, printre altele, de către Soare, care va intersecta Săgetătorul - ne va aduce încredere şi disciplină. Prin urmare, nu numai sportivii se vor descurca bine.Mercur plasat în acelaşi semn îşi va intensifica efectul. Te vei bucura de evenimentelor care îţi vor pune mintea la contribuţie şi, de asemenea, îţi vei însuşi rolul de judecător. În această perioadă, misiunea ta este să încerci din greu să faci pace peste tot.

Horoscopul pe Decembrie 2018 vă încurajează să aveţi răbdare. Îţi vei îndeplini obiectivele, dar toate la timpul lor. Nu poţi grăbi lucrurile şi trebuie să aştepţi ca astrele să fie într-o poziţie favorabilă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mihai Trăistariu a răbufnit când a aflat că Roxen va merge la Eurovision! „Un copil nepregătit, necopt... Ea nu știe ce e cu ea!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri