Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit


Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit

Suntem la jumătatea lunii octombrie şi Mercur a intrat în Scorpion. Va sta acolo până la finalul lunii. Mercur e planeta comunicării şi gândirii intelectuale. Ceea ce înseamnă că mintea zodiilor va fi mai subiectivă şi sentimentele vor avea o importanţă mai mare. Află cum îţi influenţează zodia ta:

LEU

Când Mercur e în scorpion, vei avea multă auto-explorare de făcut. E posibil să îi jigneşti pe alţii în această perioadă, dar depinde de tine să înţelegi de ce comportamentul şi replicile tale sunt atât de supărătoare pentru ceilalţi. De asemenea, e momentul în care îţi vei analiza trecutul şi modul cum acesta te influenţează acum.

citeste continuarea aici


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP MINERVA pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE: Mercur intră în retrograd, iar următoarele săptămâni sunt critice pentru cinci zodii! Ce cumpene au de trecut până la sfârşitul...

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie şi relaxare pentru nativii acestei zodii

Horoscop rune pentru ultimele două săptămâni din octombrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii înfruntă adevărul, Balanţele se îndrăgostesc

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri