Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit


Mercur a intrat în Scorpion. Află cum îţi influenţează zodia şi cât de mult vei avea de suferit

Suntem la jumătatea lunii octombrie şi Mercur a intrat în Scorpion. Va sta acolo până la finalul lunii. Mercur e planeta comunicării şi gândirii intelectuale. Ceea ce înseamnă că mintea zodiilor va fi mai subiectivă şi sentimentele vor avea o importanţă mai mare. Află cum îţi influenţează zodia ta:

GEMENI

Mercur în scorpion te ajută să ai gândurile mai organizate. De aceea, e un moment excelent pentru a-ţi revizui toate gândurile şi sentimentele. De asemenea, eşti mai conştientă de sănătatea şi igiena ta. Dacă vrei să începi să faci sport sau să ai o alimentaţie mai sănătoasă, această perioadă e momentul ideal de a începe.

RAC

În perioada aceasta îţi e mai uşor să fii sinceră şi să vorbeşti despre ce ai în minte, chiar dacă zodia ta este de obicei mai retrasă şi timidă. Te simţi mai auzită de ceilalţi, dar asta e o sabie cu două tăişuri. Când vorbeşti, ceilalţi ascultă ce ai de spus, dar energia intensă a scorpionului poate provoca răspunsuri diferite de la fiecare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP MINERVA pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE: Mercur intră în retrograd, iar următoarele săptămâni sunt critice pentru cinci zodii! Ce cumpene au de trecut până la sfârşitul...

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie şi relaxare pentru nativii acestei zodii

Horoscop rune pentru ultimele două săptămâni din octombrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii înfruntă adevărul, Balanţele se îndrăgostesc

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri