Meniu de pranz cu ciorba si tocanita! Vezi cat este de sanatos sa mananci asa ceva!

Meniu de pranz cu ciorba si tocanita! Vezi cat este de sanatos sa mananci asa ceva!

Medicul nutritionist Mihaela Bilic iti spune cat este de sanatoasa varianta de pranz cu ciorba si tocanita.

 

"Nu stiu daca e un semn bun sau nu, dar majoritatea restaurantelor au inceput sa faca meniuri pentru masa de pranz la un pret decent.
Chiar daca specificul e italienesc, frantuzesc sau nemtesc poti consuma 2 feluri de mancare gatite dupa modelul" ca la mama acasa". Pana si la steak house gasesti ciorba si tocanita, mai ramane sa dam pe brazda chinezii si japonezii.
Cu siguranta mancarea gatita e mai rentabila si mai spornica pentru restauratori si in plus devine accesibila unui numar mai mare de consumatori. Mai bine sa ai mesele pline la masa de pranz, chiar daca castigul e mai mic fata de meniurile scumpe si sofisticate.
Eu, ca medic nutritionist, nu pot decat sa ma bucur, o ciorba va fi intotdeauna mai sanatoasa, mai satioasa si mai dietetica decat multe alte preparate.
Inclusiv incurajarea obiceiului de a avea o pauza de masa la pranz mi se pare de laudat. In concluzie felicit "romanizarea" restaurantelor si adaptarea lor la cerintele si realitatile pietii, chiar daca nu ai bani sa iesi prea des la restaurant, de o ciorba tot mai gasesti", scrie medicul pe pagina de Facebook.

"Nu stiu daca e un semn bun sau nu, dar majoritatea restaurantelor au inceput sa faca meniuri pentru masa de pranz la un pret decent. 

Chiar daca specificul e italienesc, frantuzesc sau nemtesc poti consuma 2 feluri de mancare gatite dupa modelul" ca la mama acasa". Pana si la steak house gasesti ciorba si tocanita, mai ramane sa dam pe brazda chinezii si japonezii.

Cu siguranta mancarea gatita e mai rentabila si mai spornica pentru restauratori si in plus devine accesibila unui numar mai mare de consumatori. Mai bine sa ai mesele pline la masa de pranz, chiar daca castigul e mai mic fata de meniurile scumpe si sofisticate. 



Eu, ca medic nutritionist, nu pot decat sa ma bucur, o ciorba va fi intotdeauna mai sanatoasa, mai satioasa si mai dietetica decat multe alte preparate. Inclusiv incurajarea obiceiului de a avea o pauza de masa la pranz mi se pare de laudat. In concluzie felicit "romanizarea" restaurantelor si adaptarea lor la cerintele si realitatile pietii, chiar daca nu ai bani sa iesi prea des la restaurant, de o ciorba tot mai gasesti", scrie medicul pe pagina de Facebook.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul