Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cum arată soacra lui Puya

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cum arată soacra lui Puya

Puya este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar în toată cariera sa a reușit să își strângă o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin. De ceva timp, el a început să împărtășească mai multe gânduri și momente cu cei care îl urmăresc.

Până acum puțin timp, soția lui nu era atât de prezentă în lumina reflectoarelor, dar după ce au luat parte la reality show-ul din America, Melinda a început să fie mai prezentă în fața fanilor și să le facă o bucurie tuturor oamenilor care o susțin.

Citește și: Cine este Larisa Iordache. „Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa."

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei

Mama Melindei și-a serbat ziua de naștere, în urmă cu puțin timp, motiv pentru care soția lui Puya a postat o fotografie alături de ea, iar cei de acasă au fost în culmea fericirii, deoarece au putut să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

„La mulți ani mamă! Să ne trăiești mulți ani sănătoasă. Mulțumesc pentru tot ajutorul!”, a scris Melinda, în dreptul imaginii cu mama sa.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei

[Sursa foto: Instagram]

Melinda Gărdescu, soția lui Puya, a vorbit despre afacerea sa

În urmă cu puțin timp, Melinda Gărdescu, a discutat despre afacerea pe care o susține singură. Soția lui Puya croșetează, de-a lungul timpului făcând mai multe haine, care, ulterior au fost vândute.

Pe lângă acest aspect, soția artistului a mai spus că pasiunea ei este din copilărie, deoarece mama ei a croșetat și bunica ei la fel, iar în timp ea s-a obișnuit să facă acest lucru, pentru că mereu avea ceva de croșetat.

„Acțiunea a început de mică, mama mea a croșetat, bunicile mese la fel, iar eu cumva m-am obișnuit cu ele.Am avut mereu ceva croșetat, nu mi s-au părut demodate. Și mama lui Dragoș (n.r, Puya) croșetează. Am început ușor, ușor. Prima dată cu costume de baie. Știu să croșetez, din familie s-a învățat.”, a dezvăluit Melinda, pentru un post TV.

 Puya și Melinda au o relație foarte bună, iar de-a lungul timpului și-au fost alături în orice moment, atât greu, cât și bun și au reușit să ducă la capăt orice greutate pe

care au întâmpinat-o în viață.

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei

Melinda, fotografie emoționantă alături de mama ei

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."Citește și:

Motivul pentru care Alina Pușcaș nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui ei. Prezentatoarea TV a mărturisit totul

Cine este Larisa Iordache. „Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa."

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies