Motivul pentru care Alina Pușcaș nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui ei. Prezentatoarea TV a mărturisit totul

Motivul pentru care Alina Pușcaș nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui ei. Prezentatoarea TV a mărturisit totul

Alina Pușcaș a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre relația dintre ea și tatăl ei. Prezentatoarea TV a mărturisit că bărbatul nu i-a oferit afecțiune și a simțit nevoia unei prezențe masculine în copilăria ei.

În urmă cu mai mulți ani, tatăl său a decedat, iar din păcate, vedeta nu a reușit să fie prezentă la înmormântarea lui.

Citește și: “Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui ei

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV și mereu îi bucură pe cei de acasă cu energia pozitivă pe care o emană. Norocul a fost de partea ei, dar nu întotdeauna, deoarece, în urmă cu mai mult timp, aceasta a trecut prin momente grele.

Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele în copilărie, după ce părinții ei au mers pe drumuri separate, când ea avea vârsta fragedă de trei ani.

După acel moment, tatăl său nu și-a dorit să știe prea multe despre ea.

Alina Pușcaș a povestit că nu avea o relație cu tatăl său, care, s-a recăsătorit și a mai avut o fiică, pe nume Alexandra. Prezentatoarea TV nu a trecut prin cele mai ușoare clipe de-a lungul vieții, chiar dacă acum pare împlinită din toate punctele de vedere.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei. Eu îl întâlneam acolo când veneam.

Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”
, a mărturisit în podcastul Ilincăi Vandici.

Vedeta s-a îmbărbătat singură, deoarece nu a vrut să pună presiune pe tată el. Pentru ea a fost frustrant până în momentul în care și-a dat seama că trebuie să se îndepărteze.

„Eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin.

Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”, a mai spus prezentatoarea TV.

Ce a mai menționat vedeta despre tatăl său

Prezentatoarea TV și-a dorit să afle multe răspunsuri, având în vedere comportamentul tatălui său, dar din păcate, nu a reușit să facă acest lucru niciodată, iar acum este prea târziu, deoarece bărbatul s-a stins din viață.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Cu toate că își dorea să fie prezentă la înmormântarea tatălui său, din cauza programului pe care îl avea a lipsit. Vedeta a ajuns la priveghi, dar a recunoscut că nu a fost atât de afectată, deoarece trecuse prin procesul de răcire.

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram la filmări când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…) Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire. Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ.”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și: Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"Citește și:

“Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

"Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie." Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies