Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry

Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry
Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors în Marea Britanie pentru a fi lângă familia regală la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că un gest făcut de fosta actriță a stârnit multe controverse, deoarece soția fiului Regelui Charles ar fi avut un microfon în haină.

Meghan Markle ar fi avut un microfon în haină la priveghiul monarhului. Iată care este detaliul care demonstrează această teorie.

Citeste si: Motivul pentru care Prințul Charles nu își dă niciodată jos inelul cu sigiliu

William, Harry și soțiile lor
William, Harry și soțiile lor[Sursa foto: Captură YouTube/ The Royal Family Channel]

Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle este asaltată de internauți, după ce ar fi purtat un microfon în haină, în momentul în care a ajuns la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a.

Într-o fotografie de pe rețelele de socializare, fanilor le-a ieșit în evidență detaliul care demonstrează că soția Prințului Harry ar fi vrut să înregistreze evenimentul.

Prințul Harry și Meghan Markle au mers la Castelul Windsor pentru a-i saluta pe cei îndoliați și le-au arătat aprecierea pentru respectul față de monarh. Pe rețelele de socializare au fost publice mai multe imagini, iar fanii au observat imediat o formă dreptunghiulară pe talia rochiei negre pe care fosta actriță o purta.

Fanii sunt de părere că Meghan  și-a atașat un microfon de rochie, deoarece a vrut să înregistreze ceea ce se întâmplă la priveghiul suveranei, iar foarte mulți internauți sunt de părere că soția Prințului Harry își dorea să facă un reality show pe Netflix despre decesul monarhului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Meghan Markle poartă un microfon pentru a folosi moartea reginei pentru reality show-ul ei Netflix?”, a scris un utilizator pe Twitter.

Meghan Markle
Meghan Markle[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

Cum a reacționat fosta actriță

Meghan Markle nu a avut nicio reacție, cu toate că imaginea în care se observă cu ochiul liber obiectul atașat de rochia ei și pe care internauții îl consideră un microfon, a circulat pe toate rețelele de socializare.

În momentul actual nimeni nu știe de ce soția Prințului Harry nu a venit cu o explicație la comentariile care au explodat în mediul online.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

"Meghan purta un fel de dispozitiv pe care îl puteai vedea conturul pătrat al ghidării. Probabil în scopul înregistrării”, a adăugat un internaut.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut apariția alături de Prințul William și partenera acestuia la castelul Windsor. Cei patru au fost văzuți atunci pentru prima oară împreună după scandal.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Motivul pentru care Prințul Charles nu își dă niciodată jos inelul cu sigiliu

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies