Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19: „Nu există nici un pericol de infectare”


Cunoscutul medic de la Timișoara și-a administrat un vaccin anti-Covid-19 și a dezvăluit pe pagina sa de socializare această experiență.


In articol:

Anchetă internă la Spitalul Timişoara, după ce profesorul doctor Virgil Păunescu, coordonatorul institului Oncogen, a scris pe Facebook că și-a administrat un vaccin anti-COVID-19.

Prof. Dr. Virgil Păunescu, coordonatorul OncoGen, a anunţat vineri, printr-o postare pe Facebook, că s-a vaccinat singur împotriva COVID-19 cu un vaccin produs în institutul pe care îl conduce şi, mai mult, că “vaccinul funcţionează”.

Centrul OncoGen este un institut de stat în structura Spitalului Județean din Timișoara, iar managerul spitalului, Raul Pătraşcu, a anunţat tot vineri că a demarat o anchetă internă, nefiind informat oficial sau neoficial despre proiectul profesorului Păunescu de a realiza un vaccin pentru COVID-19, scrie Opinia Timişoarei.

Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19
Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19

„Nu se poate pune problema în acest moment de existența unui asemenea vaccin.

Și aș vrea să fac apel la cetățeni să facă diferența între ceea ce comunica domnul profesor și ceea ce înseamnă cu adevărat un vaccin”, a spus Pătraşcu, care a precizat că, atunci când “este vorba de administrarea de substanțe pe om trebuie notificată conducerea spitalului, iar consiliul de etică al unității trebuie să își dea acordul.

Citeste si: Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!

„Ne facem griji pentru starea dânsului de sănătate”, a mai spus managerul spitalului din Timişoara, care a anunţat că va trece la “acțiuni în consecință, fie că sunt sancțiuni administrative, dacă se impun, fie nu.”

Citeste si: Veste extraordinară! Începând cu 15 mai, putem părăsi orașul de reședință! Marcel Vela: „Puteți merge unde doriți dvs.”

Medicul Virgil Păunescu este încrezător în succesul vaccinului

„Rezultate testelor preclinice au fost foarte încurajatoare. Așa cum mă și așteptam.

Citeste si: Anchetă la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce un cercetător a anunţat că şi-a administrat un "vaccin" împotriva coronavirusului

Vaccinul nu conține particule virale și nici material genetic viral. Nu există nici un pericol de infectare. Tehnologia folosită pentru acest vaccin este una de precizie, recent dezvoltată, care ia în considerare caracteristicile imune ale populației din această zonă geografică.

Este, în acest sens, regional personalizat pentru populația țării noastre și a Europei”, a scris reputatul medic pe pagina sa de socializare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil! România a avut primele cazuri de coronavirus în 2019! Adrian Streinu-Cercel: „Am avut...”

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Cercetătorii au făcut anunțul mult așteptat! Pe ce dată scapă România de coronavirus

Raed Arafat, informații despre redeschiderea bisericilor după data de 15 mai: „Pentru oamenii credincioși este foarte important”

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| UPDATE || Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri