Medicii i-au spus că mai are doar 18 luni de trăit, iar iubitul ei a luat o decizie radicală! Ce s-a întâmplat a emoţionat o lume întreagă


Ani de zile şi-a imaginat ziua nunţii în cele mai mici detalii, însă atunci când s-a căsătorit că bărbatul pe care-l iubea nimic n-a fost aşa cum şi-a dorit. Diagnosticată cu o boală cumplită, Martine Kilminister nu şi-a imaginat că îşi va petrece ziua nunţii într-un scaun cu rotile, însă a fost cea mai fericită.

Martine Kilminister şi iubitul ei Christopher trăiesc o poveste de iubire de ani de zile. Sunt împreună din adolescenţă, au doi copii împreună, însă nu s-au căsătorit. Până acum, însă, căci diagnosticată cu o formă rară de cancer, bărbatul şi-a dorit să o facă fericită în cele 18 luni cât i-ar mai fi rămas de trăit, şi a organizat o nuntă pe cinste, scrie WOWbiz.ro

Chiar dacă ştie că nu mai are mult de trăit, Martine vrea să se bucure de fiecare zi care i-a mai rămas, aşa că s-a distrat aşa cum a putut la nuntă organizată chiar de omul alături de care a trăit ani de zile.

Mai mult de atât, chiar dacă nu se poate deplasa, ea a îmbrăcat rochia albă de mireasă şi a respectat toate tradiţiile. În plus, Christopher a luat-o în braţe pe Martine şi au dansat împreună pe melodia celor de la Aerosmith: “I don't want to miss a thing” (nr. red “Nu vreau să pierd niciun moment”).

Cei doi îndrăgostiţi speră acum să se bucure şi de luna de miere, deoarece Martine vrea să strângă cât mai multe amintiri frumoase alături de familia ei.

Vezi imagini emoţionante de la eveniment, aici!
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri