Maurice Munteanu a anunţat o nouă regulă la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce impune juratul: „Încep de azi pentru că ...”

Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities
Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities

Juratul a făcut un anunț care pur și simplu le-a lăsat mască pe concurente! Ce va pune în aplicare Maurice Munteanu

În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de vineri seară, 26 de noiembrie, Maurice Munteanu a făcut pentru prima dată în istoria emisiunii un anunț care le privește în mod direct pe concurente. Imediat după ce fetele au defilat cu ținutele propuse și Ilinca Vandici a făcut introducerea, juratul a intervenit cu o precizare care i-a lăsat mască atât pe cei din platou, cât și pe telespectatori.

Citeste si: Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities
Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu schimbă foaia în jurizarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fashion editorul a ținut să facă anumite precizări în legătură cu regulile jurizării, având în vedere că au trecut multe luni de la începerea acestui sezon al competiției. Așadar, Maurice Munteanu a impus câteva cerințe pe care le va avea de acum încolo în ceea ce privește performanța celor opt celebrități.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

„Având în vedere că au trecut destul de multe luni din această competiție și având în vedere că până acum, noi tot spuneam chestii de genul: asta nu prea îmi place, dar ai avut un moment frumos, nu prea îmi place, dar mama ta e la fel de drăguță

ca tine, nu prea îmi place, dar ochii tăi, vocea ta, talentul tău...nu știu ce...

Cel puțin, în ceea ce mă privește, n-o să se mai întâmple. Mă voi uita la chestiuni elementare de tipul dacă se potrivește ținuta cu coafura sau pantofii cu geanta. Încep de azi pentru că acestea sunt niște ABC-uri. Dacă noi nu știm să potrivim pantofii cu geanta sau colierul cu geanta.

Nu mi se mai pare fair, vreau să se înțeleagă că este o competiție despre stil și vreau să se înțeleagă că la această emisiune se presupune că facem performanță în styling.

Citeste si: Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities
Maurice Munteanu, anunț important la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu că plecăm de acasă și ne punem o rochiță pe noi sau ne punem ceva ce ne vine așa simpăticuș.

Nu mă interesează simpăticuțul, mă interesează persoanele care fac performanță în styling. Poate să facă bine, nu poate să facă, iarăși bine”, a fost anunțul făcut de fashion editorul Maurice Munteanu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre presupusa pană de curent: „Să se gândească măcar la luminița de la capătul tunelului”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies