Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”


Momentul Vivianei Sposub din Gala de sâmbătă a încins spiritele în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a putut spune despre Raluca Bădulescu


In articol:

Viviana Sposub s-a prezentat în Gala „Candyland” de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un show de roast, însă nu toți au gustat glumele ei, dat fiind faptul că Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au ținut să facă mici precizări după momentul fostei asistente TV. Cel mai vocal în această situație a fost fashion editorul care a vrut să lămurească situația în ceea ce o privește pe buna lui pritenă Raluca Bădulescu, despre care Viviana nu a spus lucruri tocmai plăcute.

Citeste si: George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei

Iubita lui George Burcea a avut un moment de autoironie, însă la roast-ul juraților a călcat strâmb. Venind rândul Ralucăi Bădulescu, Viviana Sposub a ținut să precizeze, se pare în spirit de glumă, faptul că juratului îi plac manelele cântate de colega sa de platou, Ruxi, fapt care l-a deranjat pe Maurice Munteanu.

„Ralucăi îi place pe bogăție, pe aur mult, pe manele cântate de Ruxi. Să știți că o admir foarte mult pe Raluca pentru forță interioară, pentru tot ce înseamnă ea. Singură chestie la care mă gândesc în ultima perioadă e că a slăbit foarte mult Raluca și dacă o ține în ritmul asta este posibil ca peste două sezoane să nu o mai vedem pe scaun”, a spus Viviana Sposub.

Citeste si: Mădălina Pamfile, gest extrem la „Bravo ai stil! Celebrities” după cearta cu Nicoleta Dragne: „Apără-te dacă ai dreptate!”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Imediat după ultima replică spusă de Viviana, Raluca Bădulescu a completat: „Lasă, nebuno, că nu îmi iei tu locul, stai potolită!" 

Vizibil deranjat de afirmațiile concurentei, Maurice Munteanu i-a spus acesteia că deși s-a vrut un moment de roast, la iveală au ieșit câteva răutăți ambalate discret, sărind în apărarea Ralucăi Bădulescu.

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

„Ascundea totuși niște mici dedesubturi și niște mici mari răutăți. Să nu uiți un lucru foarte important că una din persoanele cu cea mai mare cultură muzicală din toate domeniile este Raluca Bădulescu. A nu se uita! Deci Raluca Bădulescu nu este egal cu o manea, sau decât o manea sau o manea. Eu simt nevoia să spun asta, nu ea! Măi, Viviana, tu ai înțeles de ce am făcut remarca asta?", a fost replica lui Maurice Munteanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

Cristian Comănici are o nouă iubită! Fostul concurent de la Puterea dragostei a publicat prima fotografie cu domnișoara misterioasă

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri