Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre presupusa pană de curent: „Să se gândească măcar la luminița de la capătul tunelului”

 Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis
Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu, nouă previziunea despre președintele Klaus Iohannis, dar şi despre presupusa pană de curent! Când susţine că va pleca politicianul de la Cotroceni

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu vine cu o nouă informație surprinzătoare, însă de data aceasta este vorba despre mandatul președintelui Klaus Iohannis! Aceasta este de părere că Președintele României va fi înlăturat sau că va pleca de la Cotroceni înainte de finalizarea celui de-al doilea mandat. Maria Ghiorghiu a oferit informația pe blogul ei pe data de 21 noiembrie, la ora 03:11.

Citeste si: Actrița Julia Stiles este însărcinată! Vedeta din celebrul film „Joker” va aduce pe lume al doilea copil

 Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis
Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis[Sursa foto: Facebook]

„Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

- Klaus Iohannis? Dar ce, va pleca de la Cotroceni?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

- Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit. Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa. Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării. Puținitică răbdare!

Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul ei insitulat „Dumnezeu există – mărturii”.

Maria Ghiorghiu, previziuni despre presupusa pană de curent din 2022

Ministrul Apărării din Austria, Klaudia Tanner, a anunțat populația, cu puțin timp în urmă, că Europa ar putea rămâne fără curent electric pentru o perioadă de timp, asta din cauza unei avarii de proporții. Potrivit oficialului, avaria poate dura de la o zi și poate ajune la o săptămână. 

„Vom face față.

Întotdeauna oamenii înțelepți au găsit soluții și au știut să iasă din orice criză. Sigur vor ști și acum ca să ieșim din această criză. Credința este pe primul loc. Soluția este că avem, totuși, la nivel mondial, la nivel european, oameni care sunt foarte înțelepți și știu să iasă onorabil….

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce ar trebui să facem? Să fim mai optimiști și să credem că niciodată negrul nu este chiar atât de negru și, poate, undeva sunt și niște luminițe de alb prin el, adică speranță…speranța că va fi bine, până la urmă. Toți cei care ne ascultă, să nu intre în panică și, totuși, să se gândească măcar la luminița de la capătul tunelului, pentru că, până la urmă, Dumnezeu va lumina mințile oamenilor înțelepți și vom găsi o portiță de ieșire”, a declarat Maria Ghiorghiu la Antena Stars. 

Citeste si: CITEŞTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu[Sursa foto: Facebook]

Cu ce se ocupa Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit foarte cunoscută după ce a povestit întreaga tragedie de la Colectiv, dar și accidentul din Apuseni înainte ca acestea să se întâmple, însă nu a fost prezicătoare toată viața ei.

Aceasta a avut, până atunci, o meserie cu normă întreagă, ea fiind casieriţă la Loteria Română. Ulterior, ea s-a angajat pe postul de secretară într-un cabinet de avocatură, job pe care îl are și în ziua de astăzi. Clarvăzătoarea din Iași are un blog unde publică tot ceea ce susţine că îi este transmis prin vocile pe care le aude.  



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Elena Gheorghe, declarație de dragoste pentru soțul ei la aniversarea celor 11 ani de la cererea în căsătorie: „Am plâns...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies