Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre presupusa pană de curent: „Să se gândească măcar la luminița de la capătul tunelului”

 Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu, nouă previziunea despre președintele Klaus Iohannis, dar şi despre presupusa pană de curent! Când susţine că va pleca politicianul de la Cotroceni

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu vine cu o nouă informație surprinzătoare, însă de data aceasta este vorba despre mandatul președintelui Klaus Iohannis! Aceasta este de părere că Președintele României va fi înlăturat sau că va pleca de la Cotroceni înainte de finalizarea celui de-al doilea mandat. Maria Ghiorghiu a oferit informația pe blogul ei pe data de 21 noiembrie, la ora 03:11.

Citeste si: Actrița Julia Stiles este însărcinată! Vedeta din celebrul film „Joker” va aduce pe lume al doilea copil

 Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis
Maria Ghiorghiu, previziune despre Klaus Iohannis[Sursa foto: Facebook]

„Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

- Klaus Iohannis? Dar ce, va pleca de la Cotroceni?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

- Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit.

Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa. Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării. Puținitică răbdare!

Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul ei insitulat „Dumnezeu există – mărturii”.

Maria Ghiorghiu, previziuni despre presupusa pană de curent din 2022

Ministrul Apărării din Austria, Klaudia Tanner, a anunțat populația, cu puțin timp în urmă, că Europa ar putea rămâne fără curent electric pentru o perioadă de timp, asta din cauza unei avarii de proporții. Potrivit oficialului, avaria poate dura de la o zi și poate ajune la o săptămână. 

„Vom face față.

Întotdeauna oamenii înțelepți au găsit soluții și au știut să iasă din orice criză. Sigur vor ști și acum ca să ieșim din această criză. Credința este pe primul loc. Soluția este că avem, totuși, la nivel mondial, la nivel european, oameni care sunt foarte înțelepți și știu să iasă onorabil….

Citește și: Revedere emoționantă între Irina Columbeanu și Ramona Gabor! Imaginile înduioșătoare care te fac să lăcrimezi- kanald.ro

Citește și: Subiecte Română Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 8-a: Modelul publicat pe EDU.ro- stirilekanald.ro

Ce ar trebui să facem? Să fim mai optimiști și să credem că niciodată negrul nu este chiar atât de negru și, poate, undeva sunt și niște luminițe de alb prin el, adică speranță…speranța că va fi bine, până la urmă. Toți cei care ne ascultă, să nu intre în panică și, totuși, să se gândească măcar la luminița de la capătul tunelului, pentru că, până la urmă, Dumnezeu va lumina mințile oamenilor înțelepți și vom găsi o portiță de ieșire”, a declarat Maria Ghiorghiu la Antena Stars. 

Citeste si: CITEŞTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu[Sursa foto: Facebook]

Cu ce se ocupa Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit foarte cunoscută după ce a povestit întreaga tragedie de la Colectiv, dar și accidentul din Apuseni înainte ca acestea să se întâmple, însă nu a fost prezicătoare toată viața ei.

Aceasta a avut, până atunci, o meserie cu normă întreagă, ea fiind casieriţă la Loteria Română. Ulterior, ea s-a angajat pe postul de secretară într-un cabinet de avocatură, job pe care îl are și în ziua de astăzi. Clarvăzătoarea din Iași are un blog unde publică tot ceea ce susţine că îi este transmis prin vocile pe care le aude.  Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Elena Gheorghe, declarație de dragoste pentru soțul ei la aniversarea celor 11 ani de la cererea în căsătorie: „Am plâns...”

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies