Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.. "


Cristina Șișcanu a fost "tocată" mărunt, mărunt de juratul Maurice Munteanu din cauza unor afirmații pe care aceasta le-a făcut.


In articol:

După o săptămâna plină de intrigi, dispute și controverse concurentele" Bravo ai stil! Celebrities" au mai făcut niște destăinuiri speciale sau atent gândite pentru cei interesați în a le oferta în mediul online.

După defilarea Deei Codrea, care a avut o ținută deosebită, de la un brand de top din țară, fetele au dezbătut acest subiect.

Concurentele au acuzat-o pe Deea că își procură toate hainele prezentate în emisiune de la diverse magazine și, ulterior, le returnează

Tot discutând despre zona financiară și din ce anume trăiește Deea, aceasta a specificat faptul că își câştigă banii inclusiv din promovarea unor brand-uri pe reţelele de socializare.

Chiar dacă Andreea Tonciu a luat totul în derâdere, Cristina Șișcanu a precizat: “În ultimii ani online-ul a luat o amploare foarte mare și se câștigă foarte bine! Depinde ce conținut produci și dacă brand-urile sunt interesate să colaboreze cu tine. Dar eu am văzut că Deea are foarte multe colaborări. Nu știu cu cât este plătită.. știu eu cu cât sunt plătită, nu știu ea cu cât este platita…”

Maurice Munteanu nu a mai rezistat și a specificat la adresa Cristinei, ironic: “Ehhh, nu ați înțeles! Iar voia Șișcanu să ajungă la momentul în care să îți spună că ea este “miez”, ea are colaborări … și cu alte cuvinte, cine nu știa încă.. ea este dispusă să colaboreze! Stai jos! Cu tine se merge în pagubă! Ia stați așa! Șișcanu, ce tarife ai tu, fetiță? O postare bazică pe Instagram! Cam la cât se ridică ea?”

Cristina Șișcanu: “Nu costă la fel pentru toți și nu pot să spun acum! 700 de Euro sau 500 de Euro!”

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Maurice Munteanu: “Minți! Minți! Dacă tu mi-i arăți pe aia care ți-au dat ție 700 Euro pe o postare de Instagram.. eu şi mă-ta mare, Raluca Bădulescu, ne aruncăm de pe munții Ceahlău!”, a comentat intrigat Maurice.

Șișcanu: “Mi-a părut rău că am cerut atât de puțin pe o postare pentru că a fost o postare video pe care am postat-o și pe Facebook și a făcut peste 1.000.0000 de vizualizări, de aia sărmanii nu au apucat să vândă! Eram îmbrăcată într-un sacou, era o postare tristă.... la ei în magazin… postarea era despre articole sportive.”

Citeste si: Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

După cele auzite, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au rămas fără cuvinte.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

CITEȘTE: 5 garnituri sănătoase pentru fripturile de porc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri