Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"


Scandalul nu se mai oprește la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cristina Șișcanu a fost pusă la zid de cel mai temut jurat, nimeni altul decât Maurice Munteanu.


In articol:

Gala emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut o tema deosebită din punct de vedere stilistic. O reintrepretare a stilul Bollywood a încurcat sau a încurajat, depinde de situație, concurentele în a-și folosi imaginația pentru obținerea ținutelor perfecte, care să-i impresioneze pe jurați. De multe ori, superbele vedete care luptă pentru câștigarea titlului de „cea mai stilată femeie din România” au încercat abordari spectaculoase care nu au fost neaparat apreciate de juriul strict al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” format din Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Cristina Șișcanu a clacat și a plâns în hohote! Destăinuirile emoționante pe care i le-a făcut soțului

Fie că sunt apreciate sau criticate de către juriu, concurentele uneori își găsesc greu echilibrul, mai ales în cazul unor critici dure, acide. În centrul atenției, în acesta gala, a fost nimeni alta decât Cristina Șișcanu. Cu o apariție glam, veșmintele albe, sclipitoare, care îți furau privirea, Cristina a avut de infruntat numeroase comentarii negative. Mai mult, fosta prezentatoare TV a abordat o temă extrem de controversată, alăptatul în public, și a fost nevoită să explice motivele pentru care simte nevoia să corecteze din punct de vedere gramatical pe toată lumea în afară de Andreea Tonciu.

Momentul de dans al Cristinei Șișcanu
Momentul de dans al Cristinei Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Emy Alupei: “Măcar să fie asumată! Eu vreau să mă dau pe lângă Tonciu că o să îmi fie mai bine! Adevărul este că Siscanu are un aer de superioritate! O fi făcut 15 facultăți… citit.. Shackespeare.. Nu poți să te pui cu “te încurci”!”

Pe motivul că se auto-intitulează influencer, Roxana Nemeș a taxat-o și ea dur pe Cristina. “Faptul că tu ești influencer, nu inseaman că toată lumea trebuie să facă ce faci tu! Faptul că tu al lăsat copilul să suga la piept în public”, a mărturisit Roxana, chiar dacă remarca sa nu își avea locul în contextul respectiv.

După “ploaia” de comentarii din partea concurentelor, a venit rândul juriului.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu continuă scandalul și în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”– Celebrities! "Exprimările tale câteodată sunt foarte jignitoare!"

Maurice Munteanu comentează nervos
Maurice Munteanu comentează nervos[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu o repede pe Raluca Baduelscu: “Zii repede, repede! Că vreau să zic eu! Eu vreau să lamurim misterul acestui bronz carbon! Fetiță, asta nu e bronz! Fetiță.. nu puteți să plecați în vacanță și să va întoarceți carbon! Asta este carbon 13 de prășit! Dacă tu ai fi stat la prășit cu soțul, o luna întreagă și prășeați, prășeați… Așa v-ați fi întors! În loc să te întorci că femei cu un bronz discretel, elegant, burghez, civilizat de Geneva.. tu te-ai întors carbonizată! Varianta Europa de Est! Unde vezi tu carbonizari în lumea asta?! Te-oi fi și ars?! Săracă! Ți-a pus și băiatul ăla un iaurt?”, a comentat nervos Maurice.

După notele maxime ale juriului Cristina a început să plângă in hohote și și-a sunat soțul.

Citeste si: Cristina Şişcanu, apariție fără sutien, la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Maurice Munteanu a atacat-o dur! "Tu te-ai uitat în oglindă, la tine acasă!?"

Cristina Șișcanu plânge în hohote
Cristina Șișcanu plânge în hohote[Sursa foto: Captură KANAL D]

La înmânarea statuetei, Cristina a început din nou să plângă!

Cristina Șișcanu plânge in platou
Cristina Șișcanu plânge in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri