Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"


Emy de la "Bravo ai stil! Celebrities" o atacă pe Cristina Șișcanu şi o acuză că o linguşeşte pe Andreea Tonciu.


In articol:

După o defilare ca la carte, Cristina Șișcanu a venit în fața concurentelor  " Bravo ai stil! Celebrities "  pentru a auzi comentariile în privința ținutei. Cum scandalul cu Andreea Tonciu era închis din punctul ei de vedere, Șișcanu a avut o surpriză de zile mari din partea lui Emy.

Aceasta i-a criticat atât comportamentului cât și stilul vestimentar. Intrebată despre conflictul celor două "leoaice", Emy a precizat, răspicat, că: “ Tu de la un timp te dai pe lângă Tonciu, dar rău de tot.. adică înainte erai contra ei și acum ești fix invers…”

Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se ceartă din ce în ce mai des

Emy își spune punctul de vedere
Emy își spune punctul de vedere[Sursa foto: Captură KANAL D]

Șișcanu: “De la început, eu am fost într-o relație bună cu Andreea Tonciu!”

Emy: “Eu când am intrat în emisiune nu mi s-a părut așa! Mi se părea că ești contra ei și acum.. Vrei s-o lingi în urechi!”, a comentat, acid, tânăra.

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Cristina Siscanu explică revoltată
Cristina Șișcanu explică revoltată[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu: “Da! Așa este! Nu îți asumi anumite chestii pe care tu le spui! Nu îți asumi! De când sunt eu în acest concurs mi-am permis vreodată să te subestimez  sau să vorbesc jignitor la adresa ta?! Mie mi se pare că ești o femeie foarte dura, nu în stilul de a jigni. Nu jignești, dar vorbești foarte dur și câteodată este foarte dureros.

Nu am vrut să intru iar în conflict, nu am mai vrut să îmi dau cu părerea că poate iar se înțelegea greșit! "Eu nu pot să te consider prietenă. Ai spus iar pe un ton… eu nu pot să fiu prietenă cu Tonciu! Eu nu sunt prietenă cu Andreea! Nu știu dacă mă pot face înțeleasă!"Ea este Cristina Șișcanu, nu conteza cine ești tu!", a comentat Andreea total revoltată.

Citeste si: Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

Cristina Șișcanu supărată foc pentru ce a trebuit să audă
Cristina Șișcanu supărată foc pentru ce a trebuit să audă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Șișcanu a negat toate acuzațiile: “Nu este adevărat! Eu respect foarte mult oamenii cu care intru în contact. Depinde de situații, am intrat în dispute cu Roxana Nemeș, am avut dispute și cu Deea.. sunt normale! Tu de ce ai avut dispute și spui mereu "eu sunt Andreea Tonciu!"

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri