Matinalii Radio Impuls, în mijlocul copiilor din Săcădate, în prima zi de şcoală

Matinalii Radio Impuls, în mijlocul copiilor din Săcădate, în prima zi de şcoală
Matinalii Radio Impuls, în mijlocul copiilor din Săcădate, în prima zi de şcoală

Prin intermediul Campaniei “Facem şcoala bine”, Radio Impuls şi partenerii săi au renovat şcoala din Săcădate, judeţul Sibiu

Ţi-e mai mare dragul… Miroase frumos, nu se mai <plimbă> parchetul, nu miroase a mucegai”

Prima ediţie a emisiunii “Dimineaţa nebună” a acestui sezon i-a prins pe Mişu (Mihai Nicoară) şi Cosmin Dimăncescu, prezentatorii matinalului Radio Impuls, în băncile şcolii, la Săcădate, oraşul Avrig (judetul Sibiu), acolo unde echipa Radio Impuls împreună cu partenerii săi au facut o bucurie uriaşă copiilor, parinţilor şi cadrelor didactice.

În cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei “Facem şcoala bine”, dezvoltată de Radio Impuls, în parteneriat cu Valprest Parchet, i-a venit randul şcolii din Săcădate  să fie renovată.  Acest lucru a fost posibil şi datorită sprijinului Asociaţiei Vatra Satului Săcădate, care s-a implicat activ în a face cunoscută povestea şcolii şi în echiparea adecvată a sălilor de clasă, alături de voluntari.

Ţi-e mai mare dragul să fii copil şi să vii în clasa aceasta, să fii invaţător şi să ţii aici cursuri.

Miroase frumos, nu se mai <plimbă> parchetul, nu miroase a mucegai. Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat, partenerilor noştri şi ascultătorilor Radio Impuls, care au avut un rol atât de important în a le face acestor copii o mare bucurie, chiar în prima zi de scoală ”, a spus matinalul Cosmin Dimăncescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Copiii, cadrele didactice au fost cu toţii foarte încantaţi că se schimbă ceva. Au fost emoţii foarte mari aici, în prima zi de şcoală. Cum emoţii au fost şi în prima noastră emisie din acest sezon. Dar dacă nu ai emoţii înseamnă că nu eşti acolo, că nu trăieşti. Să faci radio nu e doar un job. Le mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă bucuria copiilor şi a educatorilor, învaţătorilor de aici ”, a adăugat Mihai Nicoară.

De clasele renovate beneficiază şi copii de grădiniţa şi clase pregatitoare, aşa că micutii au dat năvală cu bucurie în săli, iar eductoarea lor le-a prezentat fiecare coltişor în parte.

Copiii au fost foarte încântaţi, ne bucurăm că avem posibilitatea să învăţăm într-un loc atât de frumos. Nu ne-am imaginat că o să arate totul atât de bine!”, a spus Draşovean Adriana (educatoare la Şcola din Săcădate).

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

 Ascultătorii Radio Impuls au avut un rol foarte important în acest demers, prin reacţiile lor exprimate în mediul online, pe Facebook, în cadrul unui concurs inedit.

Aceştia au fost invitaţi să se înscrie în concursul campaniei prin propunerea unei clase pe care o doresc renovată, iar emisiunilor “Dimineaţa Nebună”, “Morning Latte”, “Uzina de Dume”, “Bară la Bară” le-au fost atribuite câte o clasa din cele patru finaliste,  pe care le-au reprezentat şi le-au susţinut în propriile emisiuni.

În această ediţie au câştigat matinalii Mişu şi Dimăncescu, în urma promovării Şcolii de la Săcădate. 

Mai multe detalii despre regulamentul concursului pot fi consultate pe pagina oficială Radio Impuls https://www.radioimpuls.ro/, la secţiunea Regulamente.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

De ce tot mai mulți parteneri aleg dormitul separat în cuplu. Când este de fapt benefic

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies