Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Matilda Pascal Cojocărița, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Născută în zona Moldovei, județul Vaslui, și mutată pe meleaguri transilvănene, de aproape 30 de ani, în Bistrița-Năsăud, Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai reprezentative și iubite voci ale folclorului românesc, supranumită de presa din România “Floarea Moldovei”. Și-a început cariera la Iași, în Ansamblul Firicelul, la Brigada Artistică a Combinatului de fire și fibre sintetice, unde era angajată ca tehnician chimist. În anul 1978, Matilda Pascal Cojocărița a obținut premiul special al juriului la Festivalul Național “Maria Tănase”, iar în anul 1985 a obținut prestigiosul trofeu “Floarea din grădină”.

În 1979, a câștigat primul concurs de frumusețe din România comunistă, “Muncă, tinerețe și frumusețe”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

În vârstă de 65 de ani, Matilda Pascal Cojocărița se mândrește cu o carieră artistică de peste 45 de ani, iar de 27 de ani activează în Ansamblul profesionist “Dor Românesc”, din Bistrița, al cărui director artistic este, din anul 2017.

În plan personal, de trei decenii, partenerul de viață al Matildei Pascal Cojocărița este violonistul Ștefan Cigu, și au împreună trei copii și cinci nepoți.

Cât ajută titlul de Miss o cântăreaț ă de muzică populară?”, “De câte ori ați stat în carantină pentru Nicolae Ceaușescu?”, “Când și-a dat seama mama că nu sunteți de lepădat?”, “Câți ani v-a bătut fostul soț?”, “Vă mai controlați bărbatul în telefon?”, “Umblă în Bistrița câinii cu covrigi în coadă?”, “Ați mai sărit cu parașuta?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i

vor fi adresate îndrăgitei cântărețe de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, în ediția de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies