Marturii din infernul grecesc: "Mi-am luat copilul si am fugit catre mare". Au fost gasiti oameni carbonizati si imbratisati. Galerie FOTO


Incendiu in Grecia. Zeci de persoane sunt date încă dispărute, iar autorităţile se tem că acest bilanţ negru va creşte.

Echipele de salvare caută în continuare printre ruinele fostei staţiuni Mati, rasă de pe faţa pământului de flăcări. Între timp, încă un incendiu a izbucnit în Peloponez. Arde vegetaţia şi în apropiere de portul Corint şi pe insula Creta. Premierul grec Alexis Tsipras a decretat trei zile de doliu naţional în memoria persoanelor decedate în urma incendiilor. VEZI IMAGINILE DIN INFERN IN GALERIA FOTO.

Incendiu in Grecia. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat pentru Mediafax că până acum nu sunt informaţii potrivit cărora ar fi cetăţeni români printre victimele incendiilor de vegetaţie din Grecia. MAE ţine legătura în permanenţă cu autorităţile elene.

Panagiotis caută prin cenuşă în ultimul loc unde şi-a văzut soţia în viaţă. Cei doi au încercat să fugă cu maşina, dar când a văzut că şoselele sunt pline de maşini, iar flăcările gonesc către ei, şi-a dat seama că este prea târziu.

"Mi-am luat copilul şi am fugit către mare. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu soţia mea. Cred că s-a prăbuşit aici. Nu am întors capul, nimic. Fugeam către mare", a spus Panagiotis Dagalos, un supravieţuitor al cumplitului incendiu din Grecia.

Citeste continuarea pe realitatea.net
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri